Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J… ga vise i Milorad . Imate li ista drugo pisati vec po deset tekstova dnevno o Miloradu . Dajte vise sjašite nam s leđa i mediji i Milorad .
imaju o koroni
Zamisli da pisu o ekonomiji, strategijama razvoja. Da izvrse analizu neku ozbiljnu u sta bi se trebale pare od MMF-a uloziti, a ne ovako dizemo kredite da ovoga i njemu slicne ustvari hranimo. I to je nama kao sasvim normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bijeg u Rusiju ili u Sjevernu Koreju. Popaljena glasačka mašinerija i kolege UZP ostaju da se suoče s realnošću.
Kakav bijeg i zasto bijeg? Ovo su dozivotni feudalci, zivis u nasljednoj monarhiji, dinastiji, gdje jedan drugoga guraju u pljacki i vladavini. A narod se zamlacuje mrznjom, jer ni ne zna za drugacije, navikao da ga se tlaci.
"Ima li Milorad Dodik izlaznu strategiju iz trenutne situacije?" naravno da ima, razlaz je rješenje. Što se prije RS odvoji od federacije koja je otvoreni neprijatelj Srpskom narodu, od tog momenta kreću bolji dani za narod Republike Srpske.
Zasto treba izlaznu strategiju, placa ide redovno. Ima li BiH izlaznu strategiju iz trenutne situacije?
potrebno je progasiti SDA terrrrooooristickom i kriminalnom organizacijom, a clanovima mafije oduzeti pasose i isprave, dok traje istraga....Mic po Mic! Bakir i 300 razbojnickih famElija moraju odgovarati.
Tuzlanski kanton da se naoruza motkachama i da pretuce sve SDA kriminalce.Mic po Mic.3000 osoba je KRITICNA MASA za zaustavljanje SVIH procesa...zamisli samo da krene TK na Poljine....pa ne bi stigli reci ni bismila, a vec bi Him se uzimala mjera za tabuta....Mic po Mic! 2014-2021.
@Folkeru stari....relaksiraj se i pridruzi se PRAVDI i ISTINI.To sto su pobili i mucki likvidirali Halilovicevu family, to tebi nista ne znaci??? Jaoooo braaale koji si ti bolesnik.Ima naziv za to...nesto kao Stokolmski sindrom.Lijeci se....a izazov prihvatam, na ruke 1:1! Glede HDZ-a, oni nisu toliko militantni, ali idu u isti kos sa SDA mafijasima.Sjedi dzeSi ni za dzeSi nisi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je stvarno dosadilo citati o ovom liku, ali bas ono jako dopizdilo
Meni je Dodik fascinantan. Koliko godina voza sve i svakoga to je nevjerovatno.
Voza on ka..nu da izvines. postavljen tu i kad ispuni svrhu bice otklonjen.
Jevo vas on u gusku. Vidite da je lud a i VI sto o njemu pisete. U nasem kraju rodile sljive I jabuke
Imaju li velikomuslimani izlaznu strategiju ?
BiH je zahvatio hropac.
Ako nema dejtona, nema ni rs-a, hvala lijepo.
Ma samo šuplja o ratu i eto mu izlaza za sve. Malo sa Bakirom da se dogovori i top. Zavadi i vladaj. O ekonomiji ne znaju a naviklo se na vlast i nema se druge.
Pravi situaciju da ga smijene jer vidi kako vjetar puse, i on vise nije odgovoran za ogromne dugove RSa a sebi i svojima pokupovao biznise, klubove, tako da oni imaju. I ostavlja dugove i kamate Stanivukovicu da vraca
Ma nek bježi na Sibir, kako su ga skolili ko lovci kapitalca vepra sa tužbama svake sedmice gostuje po sudovima 😂😂😂
Neće Dodu niko smijeniti
Ima , u Rusiju 🤣
vukanovic je obicna smijurija u rs.u ,,,,on je camila smijenio on negira ono sto svi znamo on lafo sve zrtve gleda isto e nece moci care zlocinci imaju ime i prezime i ne mogu setati slobodno po srbiji on je a,reku sjebo da je sad non grata postao u rodnom gradu,pustite te politike gdje se dodvoravam tamo gdje treba to je ljigavost a ne hrabrost,,,dodik ce bit smijenjen od onih koji su ga doveli ,,,zivi bili pa vidjeli ,,,rekoh i bih ne gubi u francusku 😂👌✌
Mislim da bi gospodin Schmidt trebao imati adekvatnu izlaznu strategiju za ovog međeda.