Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komične su ove priče o nama, svu frku pravi par hiljada ljudi, toliko danas umre u Kini, od gušenja salamom
eh bas tako ali nas narod je glup da bi to skontao zato i jesmo gdje jesmo ali proce i glupima a i sovinistima vrijeme i kad dodje vrujeme za socijaliste nebi bio u kozi bakira dragana i milorada jer bice im gore nego sovinistima 45. a ako misle da ce pobjec u druge zemlje gdje god bili nije daleko za osvetu za napacene narode
@TITOV_PIONIR s takom pamecu, tvoje vrijeme nece nikada doci :D
Ma dajte molim vas, pa mora i Bozo Ljubic negdje da se udomi :)
@kelly_lake Ima onaj azil ze pse u Prači, tamo ga treba udomiti da ga lutalice karaju.
ZIVIO HDZ I HERCEG BOSNA PONOSNA
neko bi volio da nas hrvate iscjepka ko drva za potpalu. hrvati, držimo se (zajedno) hdz-a, a mudže nek se jebbu. žele nas razjediniti. bog i hrvati. ZDS
Ja kao Hrvat da napisem iskreno misljenje... HDZ samo nabija strah ljudima da ce im biti gore ako musliman osvoji u mjesanim podrucjima i te fore... a pljackasi vlastitog naroda najveci, sve u partiji bili, zamijenili znacke i sad su u prvoj klupi na misi... To dovodi do masovnog bijega Hrvata iz voljene nam BIH, al osjeca se depra u zraku, nezadovoljstvo kod ljudi, i stvare koje strasno treba osudjivati nama normala... prodadamo svi zajedno kao drustvo brzinom svjetlosti.
BitLordz ... ne trebaju nam hrvati kao ti.
pa i ne treba hdz-u opozicija u vidu jos jedne hrvatske nacionalisticke stranke. isti slucaj je i sa sda i sds/snsd. u takvim slucajevima se politicko djelovanje svodi na takmicenje ko je veci nacionalista. istinska opozicija je ljevicarska socijaldemokratska stranka, ili neka liberalna gradjanska. oksimoron bi bio da jedna takva stranka pripada ekskluzivno jednom narodu, u ovom slucaju hrvatskom.
Interesantno je to da gotovo pa ne postoje građanske stranke na područjima sa hrvatskom ili srpskom većinom. I to što ima opozicije su opet jednonacionalne stranke osnovane oko drugih centara interesa i moći. Nema tu nikakve politike niti ideologije, samo lova. Novac, pare, lova, money, kako god.
HDZ je najmudrija i najpametnija stranka u BiH. Ko se usprotivi, samo kazu TAJ nije Hrvat i odmah svaki mora da podvije rep. Malo im se jos crkva otima ali dovesce Hercegovci i tu svoje ljude i onda ce sve biti demokratski pod rukom predsjednika HDZa
Podržavam bošnjački i hrvatsku jedinicu u RS-u.
Šta ti imaš ponuditi nekome kad spominješ Titu 35 godina poslije njegove smrti. Pozivanje na tekovine bivšeg sistema ma kakav on bio znaci nedostatak svježih ideja. Ako je to sve što imate ponuditi bolje sjedite smirom.
Fasisti...
Kako nema, eno šta bi u Neumu, nezavisni i DF im uzeše gradsko vijeće. Ipak se kreće. :D
Pa ono sto je ostalo hrvata u bosni sve budzetski korisnici koje adz zaposlio. Bosanske hrvate komotno mozemo zvati adzeovci
Ima. HKDU, HSP i slične stranke. Samo ne znam što se vi brinete za HDZ. Istrazite ima li SDA opoziciju u Srednjoj Bosni?
Kaze se sredisnja.
Oj turci al vas braca hrvati prče. Suze vam na oči cure.
Turci su nama braca po veri a vama po ocu.nego ne vidim da se u blagostanju valjate a eto sami ste u dijelu bosne.
@IronyMan oni, kojima su turci braca po ocu jesu jedino danasnji tzv. Bosnjaci tj. Muslimani. Svi ostali su se izvukli i spasili muslimanskog terora ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jbg, s obzirom s kojom većinom hdz dobija izbore, ozbiljno sumnjam u zdrav razum njihovog glasačkog tijela
aL zato bosnjacko glasacko tijelo sve prsti od intelekta i zdravog razuma ee
@Sega_Mega sda moze samo sanjati o 90+ postotnoj podrsci kakvu ima hdz. A sad su pogotovo u defanzivi - skoro sigurno gube izbore 2018-te.
šta koga boli qurazz, neka glasaju za koga hoće. šta bi ovi levati, da im neko dekretom dodijeli vlast?
svi danasnji politicari u BiH su proizvod socijalistickog sistema, skolovanja i razmisljanja i svima (bez razlike na stranku, religiju, narod,...) tesko pada da u svojim glavama "prešaltaju" da je onaj sistem propao svugdje u svijetu i da je BiH sada u kapitalizmu. Nemozemo ocekivati napredak na evropskom putu kad 99,9% odgovornih ceka da neko drugi za njih odradi posao - socijalizam jos uvijek tece njihovim venama.