Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minimalno 5 godina u zatvor za ovo djelo, pa nek se iz zatvora izvinjava i čupa 👍
Ilija , poljubi me u dupe ... kada izađeš iz anusa Dragana Čovića i Dalibora Drlje .
Da živiš u imalo normalnoj državi, već bi te streljali.. Ovako, održavaj govore.
ilija ti si fašista kao i preedsjednik ti stranke, jugosloven iz širokog brijega
A ne se*ite! Sve i da je tacno, a nije, da ste htjeli otkloniti prijetnje, o tome se obavijeste kolege, a ne demonstrira sila “mars na granicu svog kantona” prica za malu djecu
šta tebe boli k.... na osnovu kojeg propisa je regulisano njihovo smještanje. Ovaj Lasić na kraju ispade merhametlija neki... mamu vam....
Prpa pičkici.. odma mijenja ploču.. ZATVOR!!! ZATVOR!!! ZATVOR!!!
Pa onda je i Orban izveo drzavni udar zatvarajuci granicu u Madarskoj. Pa valjda su svi nivoi vlasti izveli drzavni udar totalnom nespremnoscu na ovaj ilegalni val iako se moralo davno spremiti preventivno imajuci u uvid situaciju u Grckoj i Turskoj. Zar nije drzavni udar dozvoljavanje ilegalnim migrantima slobodno kretanje po drzavi bez izuzeca misljenja na sigurnost svih gradana.
šta je ovo! Sastali se Lasići da naprave državni udar. Sinoć Mile danas Ilija! aaaah jesu navalili!:)
Naravno da si izazvao drzavni udar
Sad smo se svi digli "hapsi, ne daj, državni udar", a znate li uopće koliko se ovakvih i sličnih državnih udara desi u državi, krenuvši od proslave 9. januara pa na dalje? Muk i tišina iz MUP-a i SIPA-e je sve što smo uvijek dobili i dobijamo za odgovor. Što se i ostali zajedno sa ovim glavonjom ne procesuiraju? To kabadahijama niko ništa ne smije?
smrdis brate od glave do pete... los si covjek...
Direktiva iz snsd-a!!!!!Vidi se da Dodik i Čović dobro sarađuju na urušavanju Bih!!
Ojjjjjj on bi da tuzi
Tresla se gora rodio se mis...!!!!
ovog glovonju pod hitno zatvoriti na dozivotnu da ga ne gledamo deset godina kasnije kako ispija otrov u Hagu
Navikli od ustasa, da na svaku kazu; Ma ljudi sve ste pogresno shvatili !!!! Ha ha ha ha , sjetite se presude u Hagu