Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa odvaljivali su alju u KPD zenica...hahaha sta misliš odakle mu sinčina tolki jaran s kremom podzemlja preko babinog kreveta: drma mali bakir babu..bao babooo, hajmo se igrat...ma mrš tamo vidiš da sam sa čikom nešta radimo...babo baooo hajmo se igrat...ma goni se u tri pm jesam ti reko da sam zauzet.....baaaboo nemoj vikat plakaću ajmo seee igraaaattt..oj ako te dofatim jebaćute ko ovog čiku sad!!
Sanja Alija da seta dok ga odiru od kuurca. Toliko ce Aliji da razvale bulju da ce mu govno horizontalno ispadati.
@Birach to ste trazili kada ste VI poceli pucati na neduzne civile i kada ste zapoceli rat! Tada ste vi to trazili kada ste ovu jadne vojnike sa ekspozivom stoko nepismena!
Ova Srbadija i skutori nikad pameti doci. Izdajice zemlje BOSNE!
@Birach da sam bio na mjestu boraca tad u dobrovoljačkoj ja bi te \"mlade vojnike\" sjeko na komade.... i to SVE DO JEDNOG...ko zna kolko bi nevine dječice sarajevske tako spasio koju su te UBICE pobile ko piliće tokom 4 godine najduže opsade u historiji.... CRKNI MAJMUNE OD MUKE idemo fahrooooooooooooooooo razbiii banduuuuuuuuuuuu
koliko je samo loše krenulo stvari po bosnu ovih dana, i to sve odjednom prvo maknuše hadžifejzovića, pa nam djeci kosti lome po hapsanama, pa onda ganić, pa dobrovoljačka, pa danas pustiše glavnog organizatora genocida... hare ba dijeli državnu imovinu vidiš da ste uspjeli, namjesti kamu pod grlo bošnji ba ionako ničem ne služite ni oni ko ni ti
Tako i one majke sanjaju svoju decu koja su na mucki nacin uzgubila svoje mlade zivote. Trunuces jos dugo Ilija!!!!
@toliko kakva ti je tp teza majke ti? Kao oni Vas napali a toliko njih poginulo a Vaš niko. I ti sam(a) znaš da to nije tako a opet lavežiš. NE brukaj se
Sanja li kadgod pobijenu djecu? Ja imbecil nikada, samo mi pare pred očima.
Ganić će u Beogradu da sanja svoje kofere!
http://www.kavkaskiemirat.com
Nebi kojekakvi nepismeni Alići i slične protuhe \"vodile\"odbranu kod ovako krupnih optužbi-NEGO SISTEM NA SISTEM-DRŽAVA NA DRŽAVU(naravno u pravnom smislu)ali...teško se onom koga zatvore pa da čeka odbranu koju pripremaju konspirativni timovi čiji članovi to odmah pretvore u unosan biznis računajući naravno na emocije i saosječanje prema \"žrtvi\"
dovoljno je samo reci serpska gofna!
@bella stoka je stoka, malo progledaj, osjecati ces se ljepse
iz Avaza \"Nedostaje novca za odbranu Ilije Jurišića Za advokatske troškove za period od 22. avgusta 2009. do 23 aprila 2010. treba platiti više od 10 hiljada eura\" Pa hajde sad Harise zovni Sanelu u London, idite u banku i pravac Beograd!!!