Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako tebe iritira gosp.Ž.Komšić zapitaš li se dali npr. ti ili "" legitimni "" iritira i minimizira/te Bošnjake.
Slaven Kovačević novi član predsjedništva!
Corav je pored sopstvenih ociuju ko ne vidi da je jugoslovenska ideja jedina sigura za prosperitet na ovim prostorima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isti sadržaj, drugo pakovanje. HDZ u poziciji i opoziciji.
Neka Ilija lijepo dodje u Banja Luku, obzirom na odlicne odnose medju nekim strankama i liderima pa pokusa dobiti nesto iznad ong sto nudi Dejtonski sporazum, koji je svakako los. Evo ja ne mogu niti da budem biran niti da biram nekog iz etnicke grupe kojoj pripadam i cekam da se ukinu entiteti za koje ste se izborili. Mislim da ce u skoroj buducnosti BIH imati jednog predjednika pa kome narod da najvise glasova. To su evropski standardi kojima (navodno) tezimo.
Dragi moj Ilija pročitaj samo šta o Komšiću i njegovoj politici govori dekan pravnog fakulteta sveučilišta u Sarajevu!
Otac ovog kvazimoda, lazni domoljub Martin Raguž!
Krivoustom je mjesto u zatvoru a ne sankcije.
I mene iritira do zla boga.
Ne znas ti Zeljka, lupets bez veze! Pruzi covjeku ruku, vidjet ces kakav je!
po cemu li si ti veci hrvat od komsica konjino jedna
Alkos i narkić
I ti mene iritiras cim ga spomenes da ga nema ne bi imao o cemu laprdati...
Ustav je takav kakav je, nekoga žulja ovo, nekoga ono… Tako će biti dok održavamo etnokratiju. Rješenje je u demokratiji. Nemam ništa protiv kopiranja ustava bilo koje članice EU ali nisam siguran da to žele oni koji participiraju sa 10% u populaciji a 33% u vlasti.
Pa nerazumijem zasto ste onda bili apriori protiv srbskog prijedloga devedesetih jedan covijek jedan glas(gradjanska Juga)?
Citanovicu sta misli Tonka o ovomu?
I TI IRITIRAŠ....ČOVIĆEVA PODGUZNA MUHO/MUVO!!!
Hoćeš li ti Cvitanoviću i Ćović UTVRĐIVATI I ODREĐIVATI ko jeste, a ko nije Hrvat! Tuširaj se HLADNOM vodom da ti splasne MEGALOMANSKI politički ego SVECA, da ti KRSTIŠ ko je Hvrat??
MARKO TOPIC ILI VLATKO GLAVAS NOVI PREDSJEDNICI BiH