Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna odluka. Izdao vas je sve Hrvate u BIH pogotovo iz Neuma jer gura da Hrvatska pravi most . Nije ga briga za turizam i kako ce zivjeti ljudi u Neumu . Kad padne posjeta tom gradu zbog mosta tek ce onda cidjeti svoju gresku U stanju je zrtvovati svoj narod radi svojih licnih interesa i ne bi li bio veci Hrvat od Hrvata iz Hevatske .
Imas 4 glasa iz Dijaspore od Bosnjacke porodice,..naprijed
S njima nece ni cigani iz rupinig dola
Negativne reakcije u kometarima, a niko neće da vidi da je ovo jedina hrvatska politika u BiH koja je normalna i konstruktivna, a ne desničarska, destruktivna i ucjenjivačka. Daj Bože da se primi kod hrvatskih birača.
"Hrvatsko zajedništvo neće ući u koaliciju s HDZ-om i HNS-om" Kao Hrvat imam potrebu da vas "sve zajedno" otjeram u tri p.m. jer ako vi niste jedinstveni koju p.m. da očekuje ovo malo Hrvatskog naroda u BiH od vas
Na 3. slici Mišo Kovač nisam znao da je u HDZ 1990
vi ste trojanski konj, HDZova, uostalom nosite i njjihovo ime, hebo vas taj uhljup i prelivoda Zuzul Komsic -Hadzikadic
Kako bi dobro bilo da nikako necete na izbore..
Manekeni