Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bosnjaci nemaju nikakav plan, ni dugorocni, ni kratkorocni, niti imaju prijatelje u EU niti u ostatku svijeta, arapi i turci vise ulazu u Srbiju nego u BiH. Bosnjacima je domet.. haj mi sredi tender, zaposli mi amidjica, haj mi sredi lokaciju za zgradu u Centru…nemamo lidera, nemamo plan, cilj…podjeljeni u 100 debilnih strankica punih nesposobnih korumpiranih kretena.
Eve sto si nabrojao je rezultat rada reci koje stranke, al budi posten ?!
Definitivno je tako. Opstajemo samo zahvaljujući činjenici da zagovaramo vrijednosti koje su najcivilizovanije i to nas drži iznad vode. Mislimo da je to dovoljno i da će svijet to prepoznati dok su snage koje nas ne vole sve jače. Uzdamo se da će Zeleni u EU riješiti naš problem i gledamo sa strane sa rukama u džepovima. Vali nama još stotinjak godina da skontamo kako se pravi nacija. OTPOR STOKO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mami ti se priblizim
De ba više, Srbi i Hrvati dragi ako možete pomozite nam ako ne možete šta hoćete koji.
Ma samo ih ko Ante Jelavića, uhapsit, šutnut pet puta u glavu i gotovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Celija u Zenici i u Vojkovicima spremne za prijem.
Moze al kad Posavski kanton povezes sa opstinsma iz RSa u kojem su Hrvati nekad bili vecina, vi hocete opet HZHB e necete je dobit
Sve vazne pozicije ste zauzeli u odnosu na brojno stanje. Graska je sto i bosnjaci ne traze svoja prava koja su im uskracena u znatnoj mjeri na podrucjima gdje je katolicki narod u vecini. Tako vodece stanke najmnogobrojnijeg naroda u BiH vodi racuna o svojim građanima gdje nisu u vecini. Zalosno!
Vidi mu glave
Nije stvaranje trećeg entiteta, nego ujedinjavanje kantona i općina. Nije govno nego se cuko posro. Marš ustaše!
I ne kriju vise da Dom naroda pripada Hrvatima, da ga kontrolisu i da to nece dati nikome. Jasno je svima da se radi o kontroli BiH od strane Hrvatske preko HDZ zastupnika u Domu naroda. Ako izgube tu kontrolu nestace mogucnost kolonijalnog vladanja Hrvatske nad BiH.
Al je u pravu kad kaze da je Komsic MORAO posjetiti opcine sa hrvatskom vecinom.
Samo hrvat kojem Cvitanovic i Covic daju potvrdu je hrvat
Ilija Cvitanović je reprezentativan u Bosni i Hercegovini kao pingvin u Sahari.
Ovaj ima 999 glasova! Jedan mu fali da bi imao podršku Zorana Prištića Milanovića
Mozete ga poglabat po falcu lagano I jednim I drugi
Slobodno priblizavajte sta hocete na relaciji Grude - Siroki. Dovidjenja-prijatno.
Wtf? 😅
Covicev doglavnik
Podguzna muha HDZ-a
Čuj provokatora županije kaže...Općili ti svih 10 županija sa materom akoBogda.