Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napred Cvitko , otrgni se od zmijskog zagrljaja i uspećeš sigurno... Izdigni se iznad ercegovačke žabokrečine i gledaj u budučnost države BiH u Evropskoj uniji... Svi narodi i građani ravnopravni i to je to...A stožernog ublehaša pošalji , za njega na jedino prvavo mesto; zenica blues...
pa hdz i covic cine sve da homogenizuju hrvatski korpus u BIH i da uniste sebi opoziciju .... sto je dobrim djelom pomogao i sdp i sda da hdz ovlada svim .... i ne cude me one konstatcije hns o zajednickom nastupu - to je ubleha ....
dajte im koju funkciju da se smire,ove babuška-stranke što ispadaju jedne iz drugih
Nema razlike izmedju ova dva HDZ-a.
Ilija izgledas mi bolestan...jeno majku imali ijedan medju pravoslavcima i kstolicima u bih da normalno izgledaju. Fuj vise mi se o necita klix..
HDZ 1990 politika se ne razlikuje uopšte od HDZ politike. Najbolje je da se vrate matičnoj stranci i da prestanu zamajavati narod da alternativa postoji. Čović je poturio model idealnog Hercegovačkog Hrvata koji mrzi Bosnu, Bošnjake, Islam i želi podjeliti Bosnu. Imaju goru retoriku od Srba, pa neka im je sa srećom.
SDA do pobjede
HDZ ce da unisti Hrvatski narod. FASISTI = HDZ