Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je koga ovdje na ovom videu?
Sebija Izetbegovic:-)
@voIvo Za početak, ona nije bula, klokane.
to samo treba metak u celo na licu mjesta.
Zasto klix ne napise da su Ciganke? Toj sorti je urodjeno da kradu
Prema navodima osoblja, većina džeparoša su iz Srbije. sreca pa nisam sa ilidze :)) sve su nam uvozni zlotvori na ilidzi, mi jadni lale prdimo :)
Samo u torbicu staviti mišolovku "PA KADA GURNE RUKU DA JOJ STRADAJU PRSTI" to je nekako najjednostavnija i najbrža kazna.
redaljku of 20 likova I to u cmar da krvari of bolova
Svaka čast, i treba pljačkati i maltretirati strance, ovdje došli da se kurče sa parama, ovdje narod nezna kako hljeb kupovni izgleda, jer ga kući pravi
Fadila i Lutvija iz Otesa
Saraj12 ++++++
ne bi znao
treba ih naci i dobro zguzit u pakas
treba uzimati levate
Na samom ulasku u lift zapocinje akcija,ruka je vec u torbi,pokrivena mobitelom.
Ljudi,ako neko zaista prepoznaje ovu bagru,treba prijaviti.Treba pokazati da u Bosni zive i posteni ljudi,a ne samo ovaj olos.
kolega, slazes se da amnestiramo sve politicare - kriminalce koji su pokrali milijarde eura a da pravimo lov na vjestice nad ovim osobama kako bi dokazali da smo svi posteni, ukljucujuci i polticare i stranacke tajkune?
Znaci,ne treba ih dirati kolega? Kolega,kriminalce svih vrsta i profila procesuirati.Od ovih sitnih lopova do vrha.Ne znam sta si htio reci...?Da su one Robin Hood mozda?
Klosarke....Zavukla ruku pri ulasku u lift i mirovala.Na izlasku ga uzela,a ova je pokrivala klasicno. Hahaha,al' najjace je kad lafo selfie uzimaju i dogovaraju na koju ce stranu ova druga stati da je pokrije.
Sva gamad dolazi iz Srbije.
Ona mu je zabastala ruku vec pri ulasku u lift.PpNa izlasku iz lifta kolegica joj ga malo ukocila i to je bilo to.Klosarke ciganske!!! Ovo je bruka za cijelu zemlju.Posto se lijepo vide face treba ih hitno privesti i oderati zatvora. Covjek je skoro provalio,jer je zavirivao u kesu na hodniku.A one kao,pogrijesile smo sprat,supljak. Sto ne zabastas nekom pajdi da te razguli ko ponjavu.Veoma moguce da neko od upislenih montira ljude i uzima tal od dzepa.