Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika 4, Jaguar u dobrom stanju!
Osmorka pozaposljava svu rodbinu “analiticara” koji su ih podrzavali u medijima. Tigar ce pobijedit ovdje sa 90% glasova, narod je ogorcen na uhljebasko ponasanje osmorke na nizim nivoima i podanicko ponasanje u drzavnoj vlasti. Prvi sam glasao za Denisa i SDP na svim nivoima, sad nema sanse, do kraja zivota cu samo za SDA ma sta god uradili i kakvi god bili, ocigledno su najmanje zlo.
Jel ti krivo sto voza jaguara, a ti golf 2? Hahahahahaha, osjeti se bijeda kroz poruku majke mi.
U katastrofalnom stanju je odkad postoji jer je namjena bila da se dodje do vocnjaka i njiva.
Sigurno je obećao ljudima da će popraviti 🤣
Kazu da radovi kasne zbog losih vremenskih uslova. Hahahaha ja se ljetos u 7. mjesecu vozio ovom ulicom, stanje isto bilo, ali doslovno. A od 5 mjeseca je bila zatvorena. Znaci 9 mjeseci prave ulicu od 800 metara
Izdrži Čova i moja je nikakva😁
lol
Covicu kad se vec predstavljas kao spasitelj, mesija, mogao bi malo da sredis ulicu.
Znaci samo da Čović nije navlačio asfalt prvo do svoje kuće, a susjedi ogorčeni što nije. Uopšte ih nije briga što je možda bilo prečih ulica
Kakav čovjek čija je kuća blizu i ljudi koji za njega glasaju, takva i ulica.
Bila je ona u losem stanju i prije Covica!
Prosto je nemoguce zamisliti da neki od portala iz hercegovine pisu o Bakiru kao nekome ko zivi skromno u ulici s rupama pokusavajuci ga predstaviti skromnim i covjekom iz naorda. Isto tako nemoguce je zamisliti sta Sarajevo radi samo sebi dok nas “prijatelji sa zapada” stavljaju u tor.
Zato niko ne vozi ovuda preko 20, ljepota, najsigurnija ulica po saobracaj, nek stoji hahah
Ovo je cista propaganda. Covic se pokazuje kao neko ko zivi u trosnoj ulici i kuci, dok Bakira predstavljaju kao elitu s Poljina. Zaista je istina da nas dave vlastitim rukama. Jedan Covic kao mrzitelj se pokusava predstaviti pozitivnim likom. Horor.
Rupe su legitimna pojava. Zato tišina ovce 🐑🐑🐑
Sve ce to narod pozlatiti