Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČOBANI SE MIJENJAJU,OVCE OSTAJU ISTE!!!! (nebitno koja vrste ovce,četnićko-gorska pasmina,balijsko-brdska ili skutorsko-primorska..jedna od mnogih stvari koje ih vezu je manjak mozdani celija..
Novi izbori, naravo. Čisto da poturička g.o.v.a.n.c.a iz Stranke Lojanovića (pljačkaši i atentatori) i iz HSP (Hrvatska stranka poturica, sljedbenici fašista koji u uredima drže biste Ante Pavelića) otplove niz kanalizaciju u svoje prirodno stanište - septičke jame. S njima će i dio reketaša iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje (Stranka za reket), te jedan broj funkcionera Stranke za zlatne kašike (SDA), pa će se u našoj državi stanje sigurno popraviti, i to žestoko. Druga opcija je - nema PiH.
http://www.youtube.com/watch?v=etCf66VeNGM&feature=related
Sve dok pojedinci ne shvate da je vjera privatna stvar svakog pojedinca i da niko nema pravo nikog pitati ko si i sta si ti, nece biti napredka u BIH. Neka svako vjeruje u sta hoce jer on treba da vjeruje za sebe a ne za druge. Politicarima je ovako dobro i oni bi jos 20 godina ovako dalje (ne) radili svoj posao. Oni su vec u Americi i zato nastoje svim silama da ne idu u EU.
vi ih jos uvijek pozivate umjesto da ih izvucete iz fotelja ko gadafija i izsutate.. Pa zar 20 godina njihovog terora nije dosta
Ukoliko pravosuđe bude radilo svoj posao kako treba, na sljedećim izborima neće biti nijedan političar, ni iz vlasti, kao ni iz opozicije na slobodi ! Također ako se u izborni zakon uvede propis da kandidati za političke funkcije moraju imati ljekarsko uvjerenje, e onda ćemo tek biti država bez vlasti. U foteljama sjede kriminalci i luđaci, uradite nešto hitno.
Zašto ostavljate te linkove? Zašto ja u svom životu moram znati za postojanje tog foruma?
DA najveci al među MANJINSKIM narodima BIH,Tacnije kamenjarkosa iz zap herc ,i vodi se zestokA bitka izmedju ovog i romskog portala SAE ROMA babo babo,za No1 PORTAL MANJINA BiH...
skutori iz kamenjara zvanog Hercegovnjara, šta samo pišu o nama!
zar je moguće da je ovo tu najveći forum u BiH? hercegbosna.org/forum
Hajde dosad su nasi politicari se brinuli o nama a kako ce biti kad krenu da se brinu ovi bjelosvjetski to cemo tek vidjeti. Nisu oni jos skontali nas mentalitet, ako nema motke onda nista ne nije kako treba, a ovo ce biti jos jedan u nizu promasenih pokusaja a vec se zna ko ce sve to da plati opet bosanski narod Ps. Kad kazem Bosanski mislim na sve vjere i nacije,gradjane cjelokupne BiH
Ti si bas neki \'prIpametan\' lik. Za taj ustav trebas i podrsku i Hrvata i Srba u BiH koju sad nemas, a budes li tako pricao nikad je neces ni dobiti.
KASNO JE ZA VIJECE MINISTARA !!!! Ako se i dogovore pod pritiskom, to Vijece ministara ce biti kao i svako do sada obicno folklorno drustvo predstavnika naroda koji zaposljavaju podobne i rasipaju budzetska sredstva. SAMO VANREDNI IZBORI MOGU BITI OD POMOCI I TO DA SE NA NJIMA ZABRANI KANDIDOVANJE OVIH DOSADASNJIH BANDITA.
VRATITI BOSNI I HERCEGOVINI NJEN JEDINI I LEGALNI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE 1992...!!! Dosta vise serbo-fasizma, serbo-diktature i serbo-terorizma...!!! Hocemo D E M O K R A C I J U...!!!
Inace vazna stvar tzv. Evropski pokret iz Cekrcica.
sad će omaleni gusinjac u svom glasilu da trvi o terminima izbora i da pljuje na sve što bi mu moglo da mu zezne put od trnja (KOS) do zvijezda(član predsjedništva (BiH). igrač srpske obavještajne službe!
format c: