Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i treca opcija :D koja je najj za nas bosnjake ..ili mi ukidamo rs
NE rs NEGO bh. entitet rs zapamtite priučeni novinarčići, kvazi mediji i preko veze ljudi: dakle, još jednom, kada pišete o entitetima, pišite bh. entitet fbih i bh. entitet rs, jer kada tako ne pišete misli se da pišete o Republici Srbiji (rs) UTUVITE U GLAVU KONAČNO !!!
Da da ,nedaj Boze da ti stolica izmakne.J.... li te onaj ko te posla ovamo.Kako se koji promjeni tako vece sr...nje prave .Boze jesmo glupi narodi.
@Bee Haa 29.04.2011. u 16:42 M akome se ti smijes jado jadni ? i o cemu ti to pises ? zar ti tata nije reko da ne diras njegove stvari i ne citas njegove novine ..jer iovako nist neces skontat ?... .....ESTERN BENSIN GAS ZUFUHR FÜR EU GEDROSSELT.. uebrigens Benzin schreibt mann nicht mit S du kleiner wicht !
Incko je sposoban koliko je i moja nana sposobna da igra nogometa.
Sve će to riješila samo još jedna Oluja. Koliko god da nas bude koštalo, jedino rješenje je Oluja.
Ja sam zeleni zub i volim da ga sisam srbima
Tambura sikter
Svim genoccidnim pandurima servo-krvoloka i pattoloskih mrrzitelja bosne i civilizacije mogu reci... Siktter...u ruske pecine krvoloka, divljaci jedni, fassiste i silledzije...!!!
vi servi ste OPASNOST za civilizovan narod vi servi ste primitivni krrvoloci vi servi bi poubbijali sve sto je neservsko u evropi i to je evropa skontala...!!!
Izlgeda opet Srbi moraju sami oslobadjati Bosnu od austriske okupacije...
Bosancima pravoslavne vijere je ovaj referendum totalno nepotreban! Nama je vaznija ekonomija itd itd.... A ti Srbine idi u svoju Srbiju is daj glupe odgovore na glupa referendumska pitanja!
..pa još ga nisi ukin\"o..cccccc..
INZKO ja sam mislijo da vi i muslimani nas smatrate kao Bosance pravoslavne vjere a ne kao Srbe? Nemojte okretati to kako vam pase, ili smo Srbi i onda nas nemoje povezivati sa Bosnom ili smo Bosanci pravoslavne vjere ali onda moras da kazes da bosancima nedas da idu na Referendum. Vi nemate vise pojma sta pricate.
idi becki konusaru citi stalu sa svojim slugama moshnjacima koji kmece gore od bebe kme kme kme heljp basnia kme kme bombarduj srbe kme kme majoriziraj hrvate kme kme heljp basnia kme kme
Pa nije Bosna i Hercegovina federalna država,nisu njeni entiteti federalne jedinice jesi li ti kada čuo za dejtonski MIROVNI sporazum,ako nisi pronađi ga i malo prouči.
KUD SVE BOŠNJE TAM I COKATI SRBO.