Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O tome se ne piše debili jedni, organi se povade prodaju i idemo dalje, bolje spasiti nekom posttenom francuzu, spancu i slicno zivot nego pusiti ova amoralna govna da se raznese po gradovima...
Niko nece sa Srbijom....
Kako vas nije sramota sto ovako komentarisete
@KrokodiIskesuze Ne znam,ti me nauči
Došli da otvore preduzeća preko koji h će investirati u BiH privredu i uredno plate PDV , a u prtljagu im glavne fiskalne kase, ko i svim normalnim arapima koji se ovdje naseljavaju i ulažu u BiH privredu, otvaraju fabrike i ulažu u poljoprivredu BiH.
ovi srbi st nevidena stoka
Savio se ko upitnik a kad dodje u Evropu hoce dzaba stan od 100 kvadrata za sebe i desetero brace mamicu im poganu
@Haana28 primila me seka tvoja pod jorgan, haj ne budali
vracaj govna nazad u dzunglu
@THCFICS ostavi fb mangupe da ti kazem gdje
@THCFICS pa mamu ti jebebm hajde da se nadjemo ako ne smijes ostavit fb daj email adresu da se dogovrimo
VIDI GA SKUPIO SE KO KURBAN
Mi smo pločice