Komentari (416)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskren da budem, komentarisanje na ovom portalu mi se zgadilo ponajviše zbog vrijeđanja tuđih svetinja. Da probamo svi malo biti ljudi i da malo pometemo ispred svog praga? Ne bi bilo loše, zar ne?
Ja sam ovdje rekao generalno za sve. I sam sam pisao neke komentare koje ni pas s maslom ne bi pojeo, a zbog kojih se kasnije nisam osjećao dobro i zbog kojih bi itekako volio da postoji opcija EDIT.
Pročitao sam ja sve komentare i sve je meni jasno ko šta piše. Dovoljno mi je da vidim nečiji nick i odmah znam kako će izgledati taj komentar. Njemu njegovo, meni moje. Lekum dinukum ve li je din. Tako bi to inače trebalo izgledati ili se možda varam?
opet majorizacija bosanskih katolika
Mujo Srbine
Eto dokaza da ovo nije ispravna vjera! Pa ako postoji po vašem mišljenju gospa onda se ili ukazala ili nije . Ne može iz nekog mjesta na planeti se donijeti odluka da se eto nije ukazala. Kada se malo bolje razmisli ovo je stvarno šou..Kod nas u islamu samo se molimo Bogu direktno bez icijeg posredovanja.. i niko se nikome ne ukazuje
Ta hipoteza ti je glupa. Kao i vecini sa svih strana. Ako smatras da je tvoja religija "najpravija" a i ja isto za svoju, to ne znaci da smo odmah u cartstvu Bozijem ili Allahovom. Na samo clanstvo "najispravnijoj" treba gledati kao na pol poziciju u formuli jedan. Daje ti prednost, ali ne garantuje pobjedu. Pobjednu odnosi nacin vozenja trke, ako me razumijes. Najveci problem izmedju Hriscana i Muslimana predstavlja problem sto ne vidimo da se istom Bogu molimo. Sustina je ista, samo nacin drugaciji.
aLI NAM JE IVO KOMŠIĆ PODMETNUO TEREZU USRED SARAJEVA!
jesi vidio gospu e onda vrati hotel XD€
jebi ga papa, hoš da nam zajebeš i ovo malo sto narod zaradi od stranih turista. sram te bilo.
Jedina razumna odluka.
Hehehehehe... Sto nije uradio Tito i komunisti, evo im je uradio papa.
Pa Vatikan je i izmislio pricu o Gospi j...m vas glupe.
Jel`? A kako?
sacekaj papa da nam gosapa vidonici reknu kad ce BIH biti normalna drzava I ako moze da kaze gdje ima nafte pa je onda ukini unapred zahvalni normalni bosanac
Hahha, nek je i ova farsa oko Gospinog ukazanja završila. U zadnje vrijeme, išli ste do te mjere da je Gospa objavljivala preko svojih vidioca i na koje parove se kladiti u sportskim kladionicama.
PRAVDA ZA GOSPU! :D
kikser ti si stwarno jadannnnnnn..... to je prawi papa i nema tu lazi nije cowjek glup..hahahaha...brawo watikan brawo papa samo ISTINA
Ukazanje Milje maraka, Hodocasce kokuza !! :-D :-D https://www.youtube.com/watch?v=qZe6zNxcsGw Đe me nađe .. . . .. . .. .
Gospa će se zaliti na ovu odluku ukazat ce se Čoviću :-D Kao da Ercegovci brinu sta papa i crkva kazu njima je bitan profit , eto koji su to vjernici ... Ukratko rekla im crkva da su profiteri nista vise cuj oni sto im se ukazala " gospa " ( mozda su bili napuseni ) , grade hotele i bogate se pravo vjernicki nema sta haha .. Ali dok je budala bit ce i vune jet tako ercegovci :-D . . .
Ne razumijem stvarno zasto Vatikan ne moze priznat da se djeci ukazala Gospa na drugom brdu.. To je provjerena informacija.. o.O
https://www.youtube.com/watch?v=tR8MLIRyTtw