Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo još treba da pohvatamo i njegovog brata Ranka Ikonica koji radi u Pavlovic banci ,Nevena Adzica, Marinka Vidovica, Branka Savica -Cober, Dejana i Igora Milovanovica...i stavimo tacku na i ...
Nedjo srbine,uz tebe smo!!!Vi muslimani,bolje vam je poslusajte pesmu srebrenica!Nemate pojma!Covek uopste nije kriv!Kako ste samo vulgarni... :P Treba ih sve poklati!Zivela Srbija i Republika Srpska!
Molim te, spusti motiku i idi jos koju godinu u skolu, vidi ti se po komentarima da si totalno nepismen i retardiran..
N drugom clanku negiras genocid a na ovom ga podrzavas....Malo skrenuo s pameti ili..? Kakva repriza??? Sram te bilo pseto jedno, dabogda se tebi tako repriziralo, da osjetis sta i kako je al sve u svemu mislim da si jedan 18 godisnak koji nema pojma o sebi a kamoli o Srbima i VLASIMA kao sto si ti.Fuj bagro jedna..
Vlasi su starosjedioci balkana i svoji ma svome.Srbi u Bosni su potomci vlaha starosjedioca.Srbi su junacki pobili tu stoku i oslobodili okupirane srpske gradove i pobili gadove.Muslimani su potomci dosljaka slavena.
Genocidas Palikuca i Cetnicko kopile je dolijalo samo trebaju svi znati da su Genocidasi 80 % Smrdijansko Srpske populacije njima nikada vise ne smijemo vjerovati.Genocidas nasao utociste u Americi i sigurno nije jedini njih je mnogo vise ostalo u Bosni to treba mrak da jede onako iznenada iz tame kada se najmanje nadaju biti ce i to nego se samo pripremati za nastavak koji ce slijediti garant.Bosanske majke radjajte gazije da se majci Bosni osvete za genocid i sva zlodjela nebesko fasisticke primitivne stoke!
1- VRBA (SRBE NA VRBE), 2- KOLAC (TURCI ČETNIKE KROZ ŠUPKOVE NATAKINJALI), 3- JASENOVAC (\"ŠLAG NA TORTU\" SALATA OD ČETNIKA U JASENOVCU, ČISTILIŠTU OD GOVANA ČETNIKA)!!! VRBA, KOLAC, JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC, JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC, JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC, JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC, JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC, JASENOVAC!!! ;-) :-)
sve primitivci, besposlicari, degenerluci a bezbeli jos djecurlija!!! pa procitate li vi svoje komentare i da li vam ikad bude krivo sto niste ko sav normalan svijet......
Halo ba moderatori, ima li vas? Hoce li ko skinuti ovog Srbina ili sta? I hoce li ostati ovaj njegov komentar ovdje?
ha sjedio sa vlahom ili stavio jednog ispod stola obojica ti isto misle nego pametu u glavu i djeci uvjek govorit da se nedesi vise ovo vlah je vlah nemisli nam sigurno dobro
ubij ubij vlaha vlaha vlaha ubij ubij vlaha vlaha vlaha ubij ubij vlaha vlaha vlaha ubij ubij vlaha vlaha vlaha ubij ubij vlaha vlaha vlaha ubij ubij vlaha vlaha vlaha ubij ubij vlaha vlaha vlaha
ma ubiti smece,to je pravda za sve vlahe istrijebiti govna treba,sjema im se zatrlo!!!!!!!!!!
NE DAJ SE SRBINE SRPSKI NAROD JE UZ TEBE!!! NOZ ZICA SREBRENICA P.S. BICE REPRIZE!!!neka si jih poklo majku jim balijsku neka crknu svi gamad jedna... ZIVELA SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nece dobiti puno, mozda godinu, ako i toliko, jer sklopio je dogovor s njima, priznao da je bio u Konjevic Polju dok je bila bjezanija po sumama. On je prvi rodjak reprezentativca BiH u kosarci Gorana koji igra u KK Bosni.
Pa to smeče četnićko će amerikanci natrag poslati u BiH da mu se sudi neće oni zlikovca držati kod sebe pametni su oni.A posebice zato što ih srbi i četnici ne podnose oni dobro pamte. A budala mislila da prevari Amerikance pa oni kad spavaju znaju više nego balkanski zločinci kad su budni. Natrag da mu se jebe mater u BiH gdje je bio samo na špaliru i mahao rukom lažljiva zlikovačka smrad hahaha. Iama ona narodna: Zaklela se zemlja raju da se tajne sve odaju !!!