Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik misli da su Europarlamentarci kupili diplome u Banja Luci i Travniku pa glupi ko k*rac.
BITI MUSLIMAN JE DALEKO VIŠE OD ARAPSKOG ILI TURSKOG IMENA!!!
Mene nervira izraz Bošnjaci zašto nismo Bosanci i Hercegovci....??
To se podrazumijeva svi su Bosanci i Hercegovci po nacionalnosti samo zbog politicara budale insistiraju na etnickom prefixu.Moguce je istovremeno biti i Bosanac i Srbin ko nas Mile Ronhil.Bosanac je nacionalna pripadnost a Bosnjak,Srbin i Hrvat etnicka.
Los politicar totalno
Svugdje u svijetu je vjera privatna stvar i apsolutno nikog ne dotiče ko je šta po vjerskoj ili seksualnoj orijentaciji samo na Balkanu naši narodi se svađaju čije je šta i tko je najbolji ko da smo iz kamenog doba, pa smo zato tu i gdje jesmo. Aferim, šta reći. 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
Napushi se osucencenog
Cuko ujeda bilo gdje dofati
Stim što Do-dik najbrojniji nrod u BiH naziva po njihovoj vjerskoj odrednici govori da je on jedan obični fašista i to onaj kapitalac. Naravno, on stim nas Bošnjake nešto puno i ne vrijeđa jer smo mi u većini muslimani, hvala Bogu. Njemu je krivo što je on jedan obični krkan što je do sada pokazao puno puta. Pitam se da li je srpskog naroda sramota ko ga predstavlja i vodi.
Njegova retorika je isprana , on vise nema sta novo reci pa ide opet na kartu islamofobije . Niko vise se ne hvata na te isprazne price. Dobio si odgovor od europarlamentaraca.
Rusi i Srbi su sada najveca opasnost na svijetu
Negira nam drzavu, negira Bosnjake i bi da ih svede na vjersku zajednicu, negira nam Bosanski jezik i bi da govorimo kao prije agresije srpskohrvatski.
Misli nacista da ce na karti islamofobije privuci sipamtije dijela nacista , ali mu nece uspjeti.
Srbija - Srbi, Hrvatska - Hrvati, Austrija - Austrijanci, Belgija - Belgijanci, Njemačka - Nijemci, Bosna - Bošnjaci, nisu vjerski nego narodni nazivi, vrlo jasno i nije potrebno dalje objašnjavati.
On misli da su svi Bošnjaci konvertirani Srbi.
Jer opstepoznato je postivanje ljudskih i manjinskih prava u islamskim zemljama, pogotovo po pitanju drugih vjera, crkava i zenskih prava...
A najinteresantnije je da se na Balkanu samo pravoslavne zemlje ponašaju kao te islamske na istoku. To samo govori ko je kakvog mentaliteta, a ne vjere
Neka jede ono sto ostavi u wc i podjeli svima koji ga podrzavaju
Jedi g.vna genocidni vepru