Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klonio bih se ja da znam gdje se nalazi Igore
Evo ja se sklonio iza drveta.
polako akoBogda da je citav drzavni vrh dobije kao kaznu Boziju za svoje ne djelovanje i kradje tokom ovoga teskoga vremena pandemije ;) !!
Da ti oporavak bude uspjesan! Zahvaljujes osoblju jer si svjestan znacaja -kad ljekari prime i tretiraju. Kao osoba politickog uticaja, kao gradjanin, kao kovid pacijent, treba da zagovaras pravo ljudi na lijecenje i u vrijeme potpunog zatvaranja. Korona ne smije biti razlogom otezavanja ljudima da dodju do ljekara zbog ostalih bolesti.
Rece gradonacelnik i osta ziv.
Evo sklanjamo se
Zajrbana je ba korona. Bole ledja, boli dupe, bile kosti, boli m meso . Intenzivno, a ja nikad ne idem doktoru tako da je korona fasovala ali eto vi se više vakte
@fbUser1590942149 pluća kidanja, sve ode u PM...
hahahah KORONA REKLAME
Ovo je pravi gospodin,Crnogorac,demokrata umjeren susta suprotnost od mladog chete Draska
Popusio koronu i fotelju
takodjer savjetujem isto....
laze jer je dozivio tezak poraz
pokajmo se dok nije kasno