Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite sta korisno za Gorazde treba napraviti obecani put za Isticnu Bosnu preko GREBKA -- dokle ce narod lagati .
Ma neka guzonje koje dolaze za vrijeme obilježavanja manifestacije ne uprljaju gume na svojim džipovima.Asvaltiraju put kroz pustinju tj. šumu a neka malo pogledaju ulice u gradu. Ulica Halilovići gdje je carina izgleda kao komad uvrnutog izbušenog papira.Nema ni gradskog osvjetljenja ali zato ima plakat ,,sa nama u Evropu\'\'.
g.l.u.p. si
Pa stvarno ne mogu vjerovati da se i pozitivne stvari koje nam se desavaju moraju negativno komentarisati. Kakvo rucno asfaltiranje, covjece, odakle ti takav komentar i psovke. Budite malo optimisticni, kako mozete od ranog jutra mrziti i sebe i cijeli svijet!!!!
Ne mogu vjerovati da rucno asfaltiraju....pa j.e.b.e.m....vam m.a.j.k.u praistorijsku!!!!
Sumnjiva mi je ova brzina gradnje puteva na Igmanu, bogami k\'o za vrijeme TitE. Da nece Tadic stici u posjetu?