Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI HRVATI I BOSNJACI BORITE SE PROTIV OVIH GENOCIDASA KAO SIMON WIZENHAL STO SE BORIO PROTIV FASISTA GONITE IH NA SVE SUDOVE PRAVDE U SVE PARLAMENTE SVIJETA PISITE PISMA I SALJITE DOKAZE DA SE VIDI DA SU CETNICI NAJVECI GENOCIDASI NA SVJETU
Vi se samo molite drugima da rade za vas vash posao. Niste sposobni! Niste zasluzili ni to malo rezervata gde se koljete izedzu sebe i palite vase institucije! Samo iz dijaspore znate lajat ko kerovi. I ovde na klix ste hrabri. Dodzite u RS ako imate muda! Ovde nesmijete zucnit. Pickice!
Ma govna samo treba udarati , svaki put im pokazivati mrznju , ma unistavati islamisticko teroristicki sljam
a gdje je ta rs?
Xaxaxaxaxa kmeeeeee Kanada heljp xaxaxa dzenosajd. ODRVATNI STE! samo se drugima molite i da vas zale!!! Pfuj! Vama ni SAD ni Kanada nemoze pomoc.
mama ti je odvratna smradu iz balege.
trebalo bi provjeriti kakve kontakte ovi imaju sa "bijelom alkaidom"....nadam se da kanadske i americke agencije vec rade na tome...
sad ce neki reci "sta on sere iz dijaspore". Ali tip je fakat u pravu i radi nesto za Bosnu
neka uvede sankcije republici srpskoj :)))))
da se ja pitam, brzo bi se to riješilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu li i plenumaši osudili odluku Vlade RS? Mislim, sve jače od jačeg, pa pitam i za plenumaše...
Govna četnička jedino razumiju pritisak i silu i samo će tad slušat.