Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna stvar.
Iftar u centru, iftar u kafani, iftar u prirodi iftar pod vodom.. dokle vise?
MOže li se tu doći i iz drugih gradova ?? Ja sam čuo da u zeničkom zraku ima više kadmijuma, sumpora i selena a manje olova neg u Sarajevu, pa velim da upotpunim ličnu kolekciju teških metala .
Dodju ( vecina) samo da se slikaju!
Kiša ce ubit baju u vama
Neko me kao cuo :) Prva Šetnja do iftara, zakazana za sutra, nedjelju, 12. juna, ODGAĐA SE zbog najave nepovoljnih vremenskih prilika. Novi termin će biti objavljen 48 sati prije, a to će biti, akoBogda, jedan od dana druge polovine naredne sedmice. Hvala na razumijevanju,
dobro iftar... al pogled. .
Mašallah