Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@šiša. Ti si jarane 100% skreno. Ovo ti je Predstavnički dom PSBiH i prica o terorizmu bosanaca, a ne neki biro rada pa da naglabaju o nezaposlenosti. ORJENISI SE NA TEMU.
SVAKA CAST ZLATKO LAGUMDZIJA NA TVOJEM ZAHTJEVU!!! MIJO KRESIC JE POSLAO LAZNU LISTU UJEDINJENIM NACIJAM!ON JE ZAMJENIK MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA I SIGURNOSTI AHMETOVICA AHMETOVIC JE BIO NAJAVIO ODGOVOR OVOM SVEMU ZA PROSLU NEDJELJU, VIDJELI SMO HAJKU KOJU SU NAPRAVILI SCENARIO DA NEBI ISTINA IZASLA NA VIDJELO! U MINISTARSTVU STRANIH POSLOVA ZAMJENICA ALKALAJA JE ANA TRISIC BABIC STO ZNACI DA MIJO KRESIC I ONA ZAJEDNO RADE PROTIV BIH-E I BOSNJAKA!
EVO CIJELOVITA INFORMACIJA.NEBI BILO LOŠE DA SE TIME MALO POZABAVITE.POGOTOVO HARE I NJEGOVA \"STRANKA ZA PARE\" ŠTO SE KAO BRINE ZA SVE GRAĐANE BiH. \"Od siječnja 2009. do siječnja ove godine broj registriranih nezaposlenih osoba u Bosni i Hercegovini povećan je za 27.823, a broj novoprijavljenih na evidencije nezaposlenih za 187.471.Sarić je rekao da je zaključno s 31. siječnjom ove godine na evidencijama zavoda i službi zapošljavanja u BiH bila prijavljena 516.321 osoba, što u odnosu na 31. prosinac 2009. predstavlja povećanje za 5.741 osobu.\"