Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj tebe, sta fali sa olimpiski bazen imati.... bas je dobro kad grad to ima... i odakle si ti ba
Koji ce vam kurac olimpijski bazen?? Sve sami magalomanski promasaji!!
Ko ja!!! Ma jokkk,ja se tamo ne drogiram,jokkkkkk!!!
Pa kad je vec prave nek je naprave za najmanje pet( 5) hiljada ljudi , dase moze bodriti jedna ekipa , dase napravi dobar ambijent.
e ba ne drogiram se ja tamo, svega mi!!!!!!
svaka cast Opstini ali i Damiru! mislim da je on jedan od rijetkih koji ako nista bar pokusava da dovede u neko normalno stanje okolinu u kojoj zivimo svaka mu cast a vjerujem, ubijedjen sam, da ce odraditi ovo oko dvorane i bazena. a sto se tice Vistafona-to je privatno vlasnistvo a ne svojina Opstine SAMO TAKO NASTAVI OPSTINO N.G.
Ma sve ovo fino izgleda, samo da hoce ovako biti.. Stvar je takva u BiH, kada ovi projekat bude u pola izdradnje "nestat" ce para.. nece biti "dovoljno"
Ma sve ovo fino izgleda, samo da hoce ovako biti.. Stvar je takva u BiH, kada ovi projekat bude u pola izdradnje "nestat" ce para.. nece biti "dovoljno"
MA SAMO DA PROGURAMO I HOVE LOKALNE HIZBORE, DOBICE KURCINU A NE DVORHANU... SVI POD ZELHENI BAJRAK I PASITE TRAVU....
fakat ima i nekih glupih komentara,kao ovaj da su dali Bosni,posto nisi informisan, Bosni je davno bilo ponudeno da obnovi dvoranu,i nije to uradila!!
Za "Nije vazno":nije na mjestu dvorane bila diskoteka "Stella",vec prekoputa gdje je sada SOS centar za mlade!Pozdrav!
Bolje da su tu dvoranu dali SD Bosni,jer se bojim da ce ovako Novi grad napraviti jos jednu pijacu kao sto je napravio u dvorani na Otoci! UZAS ZIVI!!!
E SUPER, to je jos falilo sarajevu
Dvorana se nalazi odmah pored moje zgrade. Mogu samo reci da se jako radujem izgradnji sportskog centra. Dosta je bilo droge i crnila. Da vise vidimo i svjetliju stranu zivota... Respeact 2 Damir!!!
a nekada tu bi diskoteka "Stella". I onda se mi dvanestogodisnjaci iz OS "Prvi Maj" dugo dogovarasmo da posjetimo tu "Stellu".. i kad napokon odlucismo, poce rat.... a potom smo za vrijeme rata imali svoj casopis Bfaze- "Stella". Pozdrav Svima.