Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao da se neko može vjenčati za državu ,čuj udovice IDILa
Rekoh, da i ja napisem sto mislim. Vecina komentatora ispod i iznad su potecijalni, "hrabri" vojnici, koji bi sutra ponovili Srebrenicu ili Ahmice... Silovali zene, ubijali nejac i starce, ima tu i balijundura koji bi koordinirali artiljeriji ili bi napravili savez sa zlocincima kao i u predhodnim pokoljima Bosnjaka, najgora vrsta govvana su to! Djecu treba spasavati bez obzira cija su, udomiti, nahraniti, obuci, skolovati a ne kao u komentaru ispod @interna2 traziti njihovo pogubljenje.
Pomozite mi da ispravim nevjerovatnu nepravdu. Dajte svoj lajk zasluznim a ne podobnim. Neka pobjedi najbolji a ne onaj sa najvecim lobijem. Nagradite trud, posvecenost i kreativnost, a ne povrsnost! Klik na sliku i lajk. Hvala svima koji se odazovu, vi ste ratnici u ratu za bolji svijet...kap po kap :* https://www.facebook.com/muchalucha.official/photos/a.1964894646879832/1964896076879689/?type=3&theater
U ovoj prici je najpozitivniji krijumcar sto je uzeo pare i teroriste ostavio gdje im je i mjesto u vukojebini
Živim u zemlji debila. Ako nemate šta pametno da kažete, prešutite. Imate vi puno gorih u ovoj državi od te tri žene i zato začepite "internet heroji". Živite kao debili, radite kao debili, pričate i pišete kao debili.
@drugPero, tako je druze Pero.
sda treba da im raširi ruke, ne vidim u čemu je problem? To su naše sestre, dužnost muslimana je da ih pomažemo.
Kakva Bosna, sta ce im to, nek sluze za moralnu podrsku bradonjama. I nek ih zadrze daleko od Bosne, imamo mi problema i bez njih.
Bosnjaci su se uspjesno branili od ovih zavijenih u crno iz arapskih drzava poput pravoslavaca i sami svoju bogumilsku religiju otvorili da im zabrane ulaz, isto tako ovim crnima treba jbat mater
Kakvo bolan vracanje...trebate i vi zene teroristicke da izginete, sve komplet sjeme vam vase teroristicko zatucano.
eto a vi hocete u nato 😂😂😂 pravite se da hocete u nato a idete u isil
karale se pod plaštom vjernica, gore su od onih što se za pare karaju
posto su sad razvaljene pice nek se hebu tamo gdje su se karinđale i dosad , mi imamo sta hebavat i bez njih
Mrsh u pizdu materinu kurve raspale teroristicke
Poslije jebanja, ipak izgleda, da ima kajanja. Neka vas tamo, vi ste vec u dzenetu.
"Zaludio ih je internet, a bile su mlade i lijepe." Jes eto internet je kriv... te cure su bile naivne i neiskvarene, vjerovale se pogresnim ljudima!!!