Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nase komsije se branile samo. vjerovatno su sami sebe poubijali da bi se nevini srpski zivalj okrivio i izazvao intervenciju medjunarodne zajednice!
malo je glupo pisati o tome ali kako bi prosli Srbi da su krenuli kroz muslimansku teritoriju sa ko zna kojim ciljem...Vi bi im dali bombone i sok vjerovatno! Kao sto ste dali onim na Glodjanskom brdu kod Zvornika!
@skywalker23 JA ZELIM TVOJ FAMILIJI ONO STO SU SRBI URADILI MOJOJ U SREBRENICI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad kojeg sam god komsiju pitao kaze bio kuhar nista ne zna.
Ja kojeg god pitam kaze ,,za Aliju da ginem JA bio u Austriji".Kad ono prc.Objaviste registar boraca!
janjicar ML nismo mi ratovali za Aliju nego da nebi na svakom pedlju Bosne bile masovne grobnice kako je bilo i planirano.
Sačekale ih komšije Srbi i ubili .
jesu li sad Trandza Zeljko i krmojeb iz laktasa ponosni sta su pravoslavci radili po Bosni ?
Bosnjaci 1992. Kao Drugi svetski rat 1935.
JanjicaeMI Kakav Kordic i bojovnici ,kakve ustase i ku.ac.93-ce te kukavice do zuba naurozani bojovnici njih oko 1000,bjezeci od Armije BiH u Travniku predasose cetnicima..To ponosni ustasa.nikada ne bi uradio.Ustase su bili u 2 svjetskom ratu a ne ovi "bojovnici"..
Govorite sto hocete ,Ustase su pencilin za srbadiju,nisy kao nasi "nemojte ljudi ima njih finih"...
@Brcak215 posebno Dario Kordic !!! Jos ga neki dan gledam u registru boraca HA
Zabranite komentare idioti, nedate da se komentarisu neki placeni clanci o bankama i kako je dzekina amra igrala kolo u cevljanovicima a ovdje ostavite komentare
@skywalker23, obzirom da te admini paze ko svoga da ti odgovorim, civilima bi nahranili lavove, cetnike bi pustili jer su miroljubivi aktivisti NVO-a, a vojnike bi zarobili, i razmjenili za civile koji nisu u sekundarnim i tercijarnim grobnicama... A kako bi prosli Srbi da su krenuli kroz 'rvatsku teritoriju?