Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj od I. Sarajeva preko Ze, pa oni bi krepali da nema Federacije
Dodik se ruga ovima to je očito. Gdje su pare za ovo. Sastala se ekipa i nacrtala put a pare treba osigurati tko? Ako nađu pare Dodik će uletiti sa 10%. A naći će moj ......
mozda je ovo za spsas dodika da dobije kredit pa da onda iskoristi novac za vracanje kredita
Nema nista od ovoga. Pravi autoput prema Doboju, od Doboja autoput do BL. Sad se vec ne isplati u BL ici nikakvim drugim putem, osim preko Ze, pa Doboj i do BL. Al eto. Navijam da bude, zbog ljudi koji idu cesce i kojima je problem placati gorivo, da ne pricam o putarinama...
Naravno da nema nista.. al eto teoretski da zamislimo da ovo naprave - bilo bi malo brze nego AP, i daleko jeftinije jer ne bi placao 15tak KM putarine za oba pravca (sad je 7-8 KM samo Doboj-BL). Tako da bi se itekako koristio ovaj put, kad bi postojao.
sto bi rekli " našli se"
Ovdje ako se ne klepi 3cm asfalta, evo glave 😂
Samo 12 milijardi ce projekat kostati 😂
OVDJE JE POENTA U POVEZIVANJU BL I IST. SARAJEVA, TJ. DRASTIČNOM SKRAĆENJU PUTA ZA SRBE SA OBJE STRANE. NAŠI NIŠTA NE DOBIVAJU OVIM OSIM ŠTO MALO POPRAVALJAJU PUT DO SELA ŠERIĆA. U RATU BIO NA OVOM TERENU -SVE IZA ŠERIĆA PUSTAHIJA TEŽA. I DODIK BI RJEŠAVAO 90% SRPSKO POVEZIVANJE SA 10% SRPSKIH PARA.
NAŠI GLUPSONI BI BACALI PARE NA OVE SRPSKE PUSTAHIJE, A POGLEDAJTE KAKAV JE PUT IZMEĐU 2 NAJVEĆA BOŠNJAČKA GRADA SA I TZ - MILION KRIVINA BEZ DA IGDJE MOŽEŠ PRETICATI.
Dodo se ovdje samo nameless da usicari koji glas,ovo gura opozicija u rs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova mu je legendarna: od BL do Istocnog Sarajva preko Zenice. Ti ćeš jos malo pa samo do Zenice i putivati hahahaha
Treba povezati autoputem Donje Čekrćiće i Pizdiće Gornje. Hajte se uozbiljite malo, ovdje ko da neko sere pare. Kakva je fizibiliti i ekonomska opravdanost.
Atu nije ovo autoput. Pikusaj savladati čitanje za sledeci čas
to je onaj put sto te google navigacija odvede u šumu
Bolje zid oko Banja Luke, neka ih tamo
Nekad 2050-te ce se zavrsiti taj autoput.
2223 mozda se desi i ovo😅..
A zasto kad ce se uskoro iciauto putem BL Doboj,Nemila,Zenica .Da bi neko naplatio radove?
I sta kaze ,RS ce uloziti 10 % a FBIH bi trebala90%😆😆😆😆.Doduse sa trojkom je sve moguce...
Šta se sve prodaje za dobru ideju. Ima svega.. A USK čeka na autoput već 30g. Sarajevo, Zenica, Banja Luka, Bihać, Velika Kkaduša, Karlovac EU
Znaci more bit bidne, more bit ne bidne, al od ove ceste nema ništa ni za 100 godina.
Para nema,more bit bidne ali para nema.