Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaci od nepravde, sila bosanska!!!
sabane to je u hercegovini samim tim bi trebala bit sila hercegovacka
gluo si, naziv Hercegovina postoji od austrougraske dok Bosna 1000 godina, a pod tim nazivom je u drzavu ulazila i Hercegovina, dakle kad kazem Bosna mislim na cijelu teritoriju drzave, samo ste vi sebi nabili kompleks da mora biti Hercegovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zajebale su se ustaše agresorske.
Samo polako, samo vi pljujite na Hrvate. Shvatate li bosnjacki nacionalisti da jedino sto BIH drzi na zivotu 550 000 Hrvata, EU gradjana i EU drzavljana.
O đes' ti Anonimuse, temelju bosanski :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba srušit pedokatolički Ašov na Humu i toranj WCrkvetine u zapadnom dijelu
jaka stvar,srušili ćuprijicu koju je napravio agresor.
Hvala HVO ! :)
Ne moze se u jednom kratkom komentaru osvrnuti na velicinu mosta. Kao ni na njegovu neunistivost. Uvijek ce biti tu i ako ga se opet srusi. Zato je on i neunistiv, isto tako kao i ideja o povezivanju ljudi. Most se ne moze opisati dovoljno ni na 1000 strana.
jja bih rekao IDEJA O NOVOM RUSENJU JAVILA SE ISTU NOC KAD JE OBNOVLJEN.
hrvati srusite im ga opet nek imaju opet o cemu kukat jer se ovdje samo kuka ,kako je nesto lijepo bilo,*** vam most majku daj mi posao
Inat silan bosanski!!
TAKO JE. MALOUMNE BOSANCUGE JEDINO MOGU NA MJESEC KAO PRAVI MUHAMEDOVI PSI I KUJE LAJATI JER SAMO TO I ZNADU!!!! EHEHEHEHEHE
Koji inat bosanski kretenu jedan? Neko drugi dao donaciju, a neko treci ga napravi... Po vama balijama, most bi i sad svirao borbene u dubini neretve! Bilo bi ono pitanje u kvizu: Koja rijeka teče iznad starog mosta u mostaru?
mogao si spomenuti i rah. Džihada Pašića.........samo ste uzeli stare projekte i tušite ih po svijetu....što ne kazes da je projekt rekonstrukcije bio gotov i prije rata kad ti je Džiho bio direktor
Ne znam koji k.u.r.a.c su ga popravljali, kad će se opet rušiti...
TO CE SE OPET PORUSITI!!!! MOSTOVE SA PARAZITIMA, NEMATNICIMA, STETOCINAMA I AGRESOIRMA NA NASU ZEMLJU I NAS NAROD MI NE ZELIMO!!!!! UTUVITE SI TO U GLAVU SMECE NAMETNICKO!!!!!
Ne mozete vi porusiti koliko mi mozemo obnoviti, i ne mozete vi poubijati koliko nas se moze roditi. Pozz i vrati se u ludnicu, pobjegao si!
NIJESTE TO VI OBNOVILI, NEGO "!MEDJUANRODNA ZAJEDNICA" TO JESTE JEDAN VRLO MALI BROJ LJUDI KOJI U SVOJOJ VLSTI DRZI SVE CENTRALNE BANKE SVIJETA I NOVCE STAMPA, SHVACAS BULO! VI BALIYE SAMI NIJESTE OBNOVILI NITI IZGRADILI AMA BAS NISTA!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja teksta:))
havletinjo znao si ti i prije rusenja da ce njega trebati obnoviti i to tacno kojeg dana
ovo je klix namjerno postavio u krupnom planu da bi dobili 120 komentara punih mržnje KLIXKLITORIS JEBEM TI MATER
pa od toga i žive oni..inače bi pisali o Muji i Hasi ili ug njetavanju osnovnih ljudskih prava jednom konstitutivnom narodu ili možda kako jedu zlatnim kašikama