Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nama u Federaciji Dodo problem,nego onaj Alijin ridjan.Cojk' nas zakovo za zemlju.
Uvalili bošnji Dodik za ovo, Dodik za ono, oni se prikovali k'o direk, za tarabu.
Hahaha, tamo ga već čeka luksuzna vila, hshaha, pa vi niste normalni, haha Obično čitam viceve dana uveče, večeras mi ne treba bolji... U jbm ti novinarstvo, ala me nasmijaše kvalitetno, hvala
Čuj ''rekla opozicija'' . Njih treba prvo pretresti, prvi vladajući partija je u crno zavila RS, posle ovaj mlakonja što u Londonu ima vile i gradove...opozicionar vječiti, ne zna tri sa tri sastaviti, a ekonomist, samo o kriminalu Dodiku, a kada je ekonomija u pitanju nema tri čiste, kao papagaj samo kriminal, a njegovi ojadili za četiri godine, sjeti se onog MIP-a ko je sve u diplomatiju ošoo kuku nama, kukala nam majka.
Vec sam se toliko nacitao ovakvih pretpostavki da mi dolazi mucnina od njih.
Interesantno https://www.youtube.com/watch?v=wW_TH6EQ99s
Dodik ce nestati i pobjeci ce sa punim dzepovima a nama sta preostaje ,nego nam valja ove druge lopove hapsiti sto nas kradu i varaju godinama.
Hvala Bogu dade nam, pa Bošnje lopovluk zaobiđe.
Reis pravi hodzinski zapis da se orbanu zapeljaju crijeva
Ne kliks će u Budimtepeštu. Nije više seriozno. Sve više facebook
Nadam se da je spreman transfer za svu trojicu .
TRI DOBRA PENISA!!!! 😂😂😂😂😂😂
- Imam prijedlog ugovora koji je potpisala Slavica Ignjac i radi se o prodaji solarne elektrane koju je trebala da gradi Elektroprivreda Republike Srpske i Luka Petrović ( generalni direktor EPRS) 70 posto akcija te firme daje firmi iz Mađarske. Dakle, dođe ovdje Orban i podrži Dodika i on mu da dio Elektroprivrede. Ako Milorad Dodik vrijedi 20 posto Elektroprivrede, e svaka mu čast, rekao je Vukanović.
- Ja sam pitao šta ste uradili sa predmetom „vila Milorada Dodika“? Što to Tužilaštvo nikada nije uradilo? Dakle, sva ova predstava koja se izvodi u Narodnoj skupštini je farsa. Dodik je marioneta u rukama velikih sila koje ga drže iz svojih interesa, kaže Vukanović.
Čudi me da "dobro upućeni" ne kažu kad će se to desiti
Za ovo su najveći krivci tužilaštvo i sudstvo. Odlično su plaćeni narodnim novcem, zato i ne preduzimaju ništa. Dodatnim divljanjem cijena će povećati sebi ionako astronomske plate a većina stanovništva će biti na ivici gladi. Mislim da narodu više ne može pod kožu. Bojim se onog najgoreg.
Које сте ви будале. 😂😂😂 Али се питам какве крезаве талибанске будале гутају овакве приче... 🤣🤣🤣
Dodik je teško izvrjeđao bošnjački narod i svako ko bi s njim započeo bilo kakav razgovor smatrao bi se izdajnikom. Teške uvrede Dodika upućene bošnjačkom narodu ne mogu, a niti trebaju biti zaboravljene, a nakon njegove eliminacije iz političkog života sa srpskom stranom treba sjesti i dogovoriti se, to je sasvim moguće i prihvatljivo.