Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo kod nas procedura oko usranih pasosa, nama ne treba kvalitet dovoljno nam je na dva lista obicna
Tenderi se ponistavaju i raspisuju, novi sve do onog trenutka dok se ne napisu (izmisle) tenderski uslovi koje ispunjava firma za koju je namjesten tender. Svjedok.
Jos samo da ih imas kome prijaviti,pa svjedociti na sudu,pa da idu u prdekanu bilo sjajno.Ovako nikom nista.
Opet je Bakir napravio ustupak Covicu. Nema stampanja pasosa dok ne prodje sezona , ne bi li se Neum pogurao ,tj. da bi sto vise raje ljetovalo dole.
pa sta hoce austrijanci i francuzi da se izradjuje pasos po ne tako jakoj formi da se lakse kopira, pa ako nemate tehnoligije za ovako slozen sistem zastite pasosa nemate sta traziti ni tuziti bilo koga..ima ko ima..onaj ko moze to da izvede ce i da radi, inace BIH pasos vazi za najsigurniji pasos sto se tice zastite od kopiranja..i sad nam treba neko da radi sa manjom zastitom jer ne moze ovo da ispuni..
Neznaju kako drugacije da peru pare kad od mmf-a nema nista
He moji uhljupi nesposobni.Za lijeka vam zatrebala svaka marka koju uzmete za nerad.
raspisujte materi, ovim kintate zadrzat raju da neodu a bit ce pasosa kad tad hehe
Sad se prijaviti ko treba
Mislim da svi mi gradjani trebamo osnovati neki fond u taj fond uplatiti po koju markicu u nadi da ce se na kraju isplatiti...iz tog fonda finansirati strucne nekorumpirane ljude i obuciti ih kako se vodi drzava (stvoriti vladu u sjeni) E onda podici revoluciju i kad maknemo ove sismise postaviti te nase ljude koje smo vec pripremili da preuzmu vlast Ovako dzaba revolucija paljenje kad nam je na kraju politicari ukradu i opet postave svoje ljude
To sto kazes ne bi bilo po zakonu nesto kao i komunisticka partija,ali valjda bi se trud isplatio,u svakom slucaju dobra ideja.
Nikad ovdje nece biti napredka ni za 1000 godina c c c zato ko zadnji izadje nek ugasi svjetlo
@Fastman30 I nek ponese zastavu i preda je Merkelovoj pred Rajhstag.