Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko zaluđen nekakvim ideologijama i religijom trebaš biti pa ići ratovati po dunjaluku.... ma nisu oni dobre glave nikako
Ko ih je plaćao sve te godine, naoružavao, davao vojnu logistiku i postavljao vojne ciljeve. Kome su pomagali u krađi nafte, pljački zlata i trgovini droge i ljudima sve ove godine? Mora da stoji tu neka veća sila iza zavjesa?
@gooUser1563701828 a što se ne sudi ženama koje su tamo otišle da ratuju,pa se sada kao vraćaju? aa pa ja dupli standardi=zaveli ih muškarci nikako nisu one samovoljno otišle ma nee
Ibro je ISILovac, dakle zvanicno terorista a ne "borac" ...
Ne šaljite ga u zapadnu hercegovinu
Da nikad niko nije znao harmoniku svirat Kao mali Ibro, Ibro Dirka naš
fin
Pao kalifat i bagra se vraća. Treba to predati Assadu
Interesantno da sve vise vake face vidzam.. Kreteni bolesni koji vjeru koriste.
Mogu samo reći da ste upravo posijali sjeme smrt u BIH.
Najvatreniji isilovi koljači su došli iz BIH (235) i Kosova (380) . da nemaju simpatije i obavještajnu podršku iz BIH , nikada ne bi prešli granicu. Svi mi i vidimo znamo da je to tako do prvog terorističkog napada.
Kolinda laaažeee ...
Naravno da laže
BiH nije utociste Mossad placenicima, sada u bajbok i gotovo !
Ovaj kada dodje u muriju kao kod kuce ce da se osjeca najjaci klanovi po kdp-ovima su vehabijski kakvi mafijasi...