Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabija? Odmah znaš da je kriv. Ne priznaju naše sekularne zakone, naravno da se ne osjeća krivim.
E upravo te sekularne, gdje biraš one koji donose zakone za koje ti želiš da glasaju ili da ih stvaraju, a ne one gdje ti ruke režu, žene kamenuju ili te vješaju po ulici. To što ste stoka retardirana kojoj život kroje uhljebljeni glasači i što vas kradu, vaša je krivica.
@Trump2020 Šta ti sve napriča legendo...Znači ako demokratski i pod sekularnim načelima izaberu ljude koji se zalažu za odsjecanje ruku kradljivcima, ti bi to podržao?
Bas onako nevino i izgleda Mozda je slučajno otisao
sda omladina..
Cim je ovo izjavio trebalo ga je strijeljati,bez sudjenja !
@belfast Jos ce reci da mu je kriv babo sto ga napravio.
ove brade odmah pohapsit sve , zbog vas je nasa vjera i omrzena ne samo u Evropi vec i u svijetu !
@migrantsyriauskbih Ako ti dedo nije nosio bradu, to ne znači da je on najstariji insan u Islamu. Ima neko mnogo prije njega.
decko, musliman sam .
brat, slao druge i brao pare, nije lud da on ide tamo, da pogine
S obzirom da je negirao krivicu, Ćufuroviću bi u narednom periodu trebalo da počne suđenje.  Znači da je priznao pustili bi ga ?!?!?!?!
Ne. Drukčiji je postupak kad neko prizna krivicu nego kad se izjasni da nije kriv.
Optužnica tereti Ćufurovića da je postao pripadnik terorističke grupe i pružao pomoć terorističkoj grupi. Kako se navodi, on je 2014. godine napustio BiH i došao na teritoriju Sirije, gdje se pridružio Islamskoj državi. STANI BA onda sam i ja terorista.... zivim u islamskoj drzavi
Ovakvi majmun isramote 90 posto normalnih bosanaca u evijetu. Fadi ovakvih majmuna imas probleme kada vadis vize, putujes i svi te ispituju. Majmuni uniste ugled zemlje
Nisi kriv a sto si otisao pizzd ti matter. Ove majmune samo treba izruciti u ameriku na smrtnu kaznu da ih osude
Treba te osunetit