Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio na liniji ,Ibro je bio kuhar
@DAVNOBILO svi koji su isli ratovati i proljevati krv po tudjim drzavama treba da odgovaraju, nadam se da ce jednog dana biti osudjeni i oni koji su ratovali po Ukrajini ili oni koji su dolazili na brda oko Sarajeva da proljrvaju krv nevinih gradjana.
@DRYNAsrbska opet budaleses, sta si se uzbudio, nemoj da sekiras i strasis sopstveni narod, nismo mi krvolocni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koje su ovo budaletine, imao sam priliku dopisivati se s momkom koji je otišao na ratiste,školski drug, tamo je i poginuo, kakve su strahote doživljavali, htio je kući al kasno je skontao nažalost...
@P0LIGRAF bas kao i komsije dolazile po Trebevicu, Jevrejskom groblju da krv proljevaju, zvijeri sta drugo da kazem, eno takvih divljak i sad po Ukrajini.
Eto toliki metci i granate ga profulise.......mora da je radio u pekari.
Šta je sa srbadijom koja se bori na strani Assada u jedinici Vagner ?? Hoće li oni biti pohapšeni ?? Doduše mnogi su ostali bez glava kao Saša Jojić iz Novog Sada ali zanima me ovi što su uspjeli preživjeti , hoće li njih iko hapsiti?
Velika Kladuša ovaj je Babin---
islam=terorizam
treba ga procesuirat zajedno sa svim onim srbima sto su isli ubijat ukrainsku djecu i sve hrvate koji su isli takodje u ukrainu ratovat!
Krme vehabijsko bolesno.
Treba ga postaviti za telohranitelja Mektica,jer on takve stiti.Bice jako brzo vijest,stradala dva policajca.Nasi to olako shvataju o kakvim se olosima radi.
Daleko od toga da branim ove extremiste isilovske. Jedino sto znam. Na sami povik tekbira su čedalji sijedili u sekundi od straha nisu se mogli pomaći upišani i usrani. A oni što su bježali i gaće sa sebe skidali da biježe što brže. Vi ste srbendosi zdurine u ratu. Svaki rat ste popušili. Skim ste zagužvali otišli ste pogužvani i u kesama.
islamsko mošnjački kozojebac. treba te mošnjačke isilovce preseliti u guantanamo.
Cuvas ovce, ne pogines kao Isilovac, sakrio se u podrumu, i dobijes medijski prostor.
Čudime da ga je Asad pustio živa.Sad če biti na teretu buđeta.
ibro vezista :D
Ne znam zašto ali čini mi se da je ovaj Ibro musliman
Cisti dokaz postojanja terorizma i terorista medju muslimanima u BiH. Kapak!
Ubit ga
@The Maniac 1987 nemoj na svoga brata teroristu hahahah