Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li glupim ovcama treba veci dokaz da su SDA I SNSD u bratskoj koaliciji!!!!
Ibro šmekeru, Srbija je uz tebe!
@BobBelgrade1970 Bake je nas beogradjanin..sto bi rekao Muta..sve je to normalno.Ove Bosnje se samo iscudjavaju i nista im nije jasno kanda su pali sa Marsa
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mi se mrzimo Mi ratujemo ONI ZAJEDNO KRADU! SDA I SNDS KOALICIJA!!
Tragikomedija!
Hamo dolazi
Ibro d(i)rka naš!
Ako ibro nastavi majmunati, mogao bi odozdo travu pogledati?!
Berilo dozivitni nacelnik opcina sa 700 stanovnika od kojih 600 zivi na butmiru il u koloniji , on ih pusti da usjeku sume oni glasaju za njega , trnovo najjadnija opcina u federaciji
Ibro srbine Trnovo je uz tebe . Obratio se nas Ibraga svojim dragim SNSD ovcima. Dodik i Bake druga dva. Sad ce opet pred izbore neki referendum oko Marine guzice ili Sekine bubuljice.
Yebo se za jednu Marku ili jedan Euro ili za milion Maraka isto ti je Ibro Berilo. Politicka kurva si, samo je pitanje cijene za koliko si se prodao.
SDA (balinluk) i SNSD (četnikluk) su jedna te ista stranka samo što teladima sa ovog podneblja trebaju tri rata da progledaju. Samo opet za SDA i za neimaštinu do posljednjeg koji će se iseliti iz ove predivne zemlje.
Nekom je možda iznenađenje. Meni nije.
E, Ibro, sada si se preškartao. Objesi se , to ti je najbolje!
ovaj lažov berilo idealno je grlo za SNSD čobana, ova država definitivno nema šanse sa ovim i ovakvim ljudima i lažovima, ovo je najbolja poruka svim normalnim ljudima ma koje nacije da je ovo definitivno izgubljen prostor za naredne stotine godina
Pa to su bratske stranke u razgrađivanju Bosne, ali sva sreća da ća na čelo SDA uskoro doći njen reformator E. Konaković i da će iskorjeniti ove negativne pojave
Ibro pradana dušo malo ti para pa si jos i bosance prodo u Trnovu
Jos sto je preostalo na raspolaganju ovoj bratskoj koaliciji, a to su sume i livade. A sa tim Berilo ima iskustva sa Arapima, a ova podrska SNSD-u je znak i potvrda zajednickie sardnje na tom planu.
@mirsadgluhovic nema.vise ni toga sve je nas Ibraga prodao Baketovim arapima. Sad hoce i onaj dio RSa opstine Trnovo da proda. Baketu i njemu 10% i j.ebite ne vi ja odoh na Kipar sa Baketom i Dodikom.
Naravno, nacional-šovinističko - fašističko - lopovske stranke se uzajamno podržavaju.