Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Ibrahime..... stro ti je to sve trebalo? Malo bilo sta li? Ukaljo si cijelu familiju ali ne brini , Bosnjo ima kratku memoriju vse ce zaboraviti za par mjeseci
Ima još kandidata,nije ovaj jedini ojadio grad budžet građane hajmo dalje raditi hapsiti
Zamisli sad narod, koji ga je birao sve ove godine. Koji je to izmet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako će Hayat osta skoro bez postave gostiju, sad će online raditi emisije iz ćelija
Ajde Ibro bices sekretarica krimosima u Zenici...
Ibro bit ćeš curica nečija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta kazu ovi iz zelene sekte udar na postene Bosnjake.
Sljedeći bi trebao da mu se pridruži Koldžo koji umjesto da bude servis građanima on umislio da im je vladar i bog. Taj prevarant je uništio Grad zgradurinom kod Hitne a obični pošten svijet nije za 25 godina mogao dobiti građevinsku dozvolu. Sve službe u općinama Sarajeva pretresti a službe urbanizma posebno.
kad ce dragan covic odgovarat? a ja, on je hrvat, legitimni predstavnik, partner evropi i americi, nece on
Ti si trebao biti servis građanima a ne ti sebi umislio da si im vladar ko Faraon još se udružio s kriminalcima. E jadu jadni. Ovako treba i Koldžu lupeža i prevaranta koji je sa zgradurinom kod Hitne uništio Sarajevo.
Vidi Ibre lopova aaa, premazan svim bojama.Bošnjak naš prepošteni, Allah mu ukabulio makar 15 godina ćuze.Amin
Kako je đavo osramotio ovog lupeža koji je sebi za havere uzeo kriminalce i umislio da vedri i oblači kakva sramota i brukanje familije kompletne. Ovo je nauk svima koji ponižavaju i maltretiraju čestit svijet da će ih Bog osramotiti i ostaviti bez ičega.
awww, what a shame...
Ja sam se pitao kako se ovaj lik onoliko uzoholio i razbahatio a on jadan okupio oko sebe kriminalce poput Arnautovića i mislio oni neke face kako te Bog osramotio jadu jadni zato što su ti važniji kriminalci nego normalan i čestit svijet.
Ovo je udar na Bosnjake i ugledne gradane Sarajeva. Cilj je unistiti Bosnjacku intelegenciju
a niksicu oprosteno 180 miliona krađe
Sto se uposlenica iz pravosudja, jos pride crnolistas, ne zatvori i procesuira takodjer po sky aplikaciji ?
Bogami ocito nesto opasno se muljalo... Jos 2 mjeseca u zatvoru... Za policiju, tuzilastvo svaka cast... Samo rokajte, nikoga ne stedite !!!
Joj face lopovske. Pa ne treba sud
krepaj grobaru starog grada!!!!
Tako ti je to kad si sa krimosima u semi.Danas ti uzese i parkinge sinu,bas te kadnom nesto krenulo 😀😀😀😀