Intervju s novim ministrom odbrane
0
Ibrahimović: BiH mora biti brža na putu ka NATO-u
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodna Armija i Teritorijalna Odbrana, skraceno NATO. Jedino sto vise nije Jugoslavenska vec Evropska. Kad se sad nasi pocnu vracat iz armije sa tetovazama tipa NATO 7.6.2015 a ispod ruza i u njoj ime djevojke ;-)
Muhamede Ibrahimoviću, jel ti Elvir rod pa da ides po Afganistanu i pisas po mrtvim domoljubima i po Koranu: Muhamede Ibrahimoviću, ili hoces u Guantanamo na studij raspamecivanja?
Sve najbolje u radu i po NATO standardima ministre .Uradi prijem novi vojnika po kriterijima PS a ne kao tvoj predhodnik sa puno manjkavosti, ko mu je bio aktivan oko njega prvi se zapošljavali a mi penzionisani-umirovljeni sa svojom djecom iz službe u pričuvu .
koji jadnici uvijek nesto tipa suradnja ova suradnja ona unistavanje viskova oruzja kojih viskova?!pa jedva smo nabavili nesto oruzija i sada sve idioti unistavaju i rasprodaju zasto ne nabave neko oruzje za osbih vec samo unistavaju samo o tome citamo dok komsije svoje cuvaju po kojekakvim skladistima.ako opet zagusti treba iz topova ako ih budemo imali ispalit ove kojekakve kvazi ministre umjesto granate.
de bolan ibrahimovicu igras za svedsku a tu nesto laprdas :D
Muhamed je sigurno jedan od poštenijih ljudi u Vijeću ministara i veliki profesionalaca. Svakako treba vjerovati ljudima koji su bili sa nama kada je bilo najteže a ne podrumašima i izdajicama
Izgubio sam kisobran na relaciji M Dvor-Kranjceviceva. Molim postenog nalazaca da mi vrati. Ili slijede DoSS napadi.
Dragi moji glasaci, kada budemo clanica NATO-a svi ce te ici na ratista a ja cu doci u dzipu da vas obidzem. Ko pogine dobit ce drveni kovceg obmotan Nato zastavom.
Ko je ovaj konj ????
Bre deco, u svakom slucaju,jedini opstanak je uclanjenje u NATO.
ma pismeni ili nepismeni uspjeli su sje.b.a.ti portal sinoc.
Dovidjenja moja draga Fato, ja s jaranom odlazim u NATO. Ako ti se ne budem vrnuo, znaci da sam u fenjer prnuo.
@realista .......S.e.j.u------ ti nataknem na NATO K.A.R.I.N.U.
Dodo nece u \'handzar diviziju, zato ce vas hebat sviju, Nece Srbi na Ruse, nece da budu Amerske puse, kao sto su Poturice uvijek bili, a nad sudbinom Arapa suze lili.
Ja jucer nisam mogao uci na sarajevo-x.com :O Ja se prepao da nisu nepismeni bh anonymousi napali portal, a mogli su nepismeni bh anonimyousi napasti portal, sta da su nepismeni bh anyonimusi napali poratli xD Salu na stranu, neka su malo, jedan dan nisam slusao SDP-ovu propagandu, i nisam citao sta se desava u Laktasima, odmorio sam, ali se brinem za Mileta, nisam njegovu glavesinu vidio citavih 24 sata na ovom portalu!