Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo državu, tuži.
Ovo oni samo dok istresu bijes iz sebe.Za 2-3 sedmice bit ce dzilkosi ko bubice
, napominje da su istina i pravda najbolji faktor pomirenja i pravni lijek, a ne politički kompromisi....bas nam je haski sud dosad donio istinu i pravdu, a o pomirenju da ne pricam...samo nam neki zajednicki interes moze donijeti neko mozda prividno pomirenje
...uvaženi se profesori mudro ograđuju rabeći "ako", u kontekstu legitimiteta i u kontekstu novih dokaza. zar je moguće da niko nema uvid u činjenice, osim uskog kruga "odabranih", da ne kažem podobnih.
Niko nije lud da nove dokaze iznosi u javnost i samim time pomaze Srbiji.Mucnite malo tom supljom lobanjom.
@predsednikMile1 Ko o cemu, Srbin o kmecanju :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)