Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Livnu specijalci opkolili skolu, da se mogu ponovno brojat glasovi.... problem je ove drzave sto su"glasovi vazniji od bilo cijeg zivota... fuj
Nema vise ,,trebalo bi izvesti akciju".To treba uciniti ODMAH.
GDJE SU NOĆU ONI SPECIJALCI ŠTO SA INSPEKCIJOM NAPADAJU ŽENE PO PIJACAMA??????????????????????? GDJE ONI SPAVAJU DOK OBIČNI POLICAJCI GINU OD AUTOMAFIJE????????
Neko mu treba reći da je prošla predizborna..
Rjesenje je depolitizacija policije da bude ko titina.Dok god su tu Campare i inzinjeri saobracaja napretka nema.I da se militarizuje nakon gnusnog zlocina moze naj*bat samo sitna buranija i ljudi na koje idu specijalci po pijacama kad prodaju carape i jabuke
Smrtnu kaznu im dati,ništa zatvor...Na licu mjesta ih ohladit.
BRAVO HADZIBAJRICU OVO STO JE SDA HDZ I SNSD NAKOTIO KRIMINALA MOZE SAMO OPSEZNA AKCIJA DA PORAVNA
Što to nisi radio ranije?
nije mogao protiv svojih :))
Ne konta Ibro da nece niko sam sebe hvatat. To ti je kao da macka ganja svoj rep. Halilovic je jedini komesar koji nije prihvatio stranacke naredbe i odbio da postupa po politici.
U BiH je odavno sazrelo vrijeme da nestanete i ti i slični tebi koji nas j.ebu u zdrav mozak od rata na ovamo.
Sami ste krivi sto je to postalo 'normalno'.