Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za hljeba mu trebalo
On i Bakir stvarno nemaju konkurenciju. Ubiše ke ako se pojavi
Za vazelina ...
Puna podrška svima koji izbjegavaju plaćanje poreza i tako ne hrane ove lopove
Prijatelj se naložio na lov strasno, postao član lovačkog društva, počeo da kupuje knjige i gleda filmove, ceo fazon. Predao zahtev za kupovinu puške, došli mu policajci kući, sve TOP. Zovu ga u stanicu, on mislio da pokupi dozvolu, komandir ga primio u kancelariju. "Jesi li se ti potukao sa jednim mladićem u Požeškoj ulici?" "Jesam, ali je to bilo pre 20 godina."
"Kako ja sada ovo da potpišem? Ne mogu, izvini. Ako nisi imao kočnicu pre 20 godina, što bi je sada imao sa puškom u ruci? Još si stariji, istrošeniji su ti živci, lakše se iznerviraš..."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto vam mudri premudri Bošnjaci minornih steankica tipa NES opet nek vas kakva budala prevari sa novom partijicom minimalističkom prevari Bošnjaka to je najlakše kakav li će sad uhljio formirati novu partijicu NES Rambo od Ilovače pokraj Goražda Ibrin habab
Fali li Almici bela kifla ili joj više nije ni na hatru presušila od sekirancije
Nije adži bajko zaslužio ni kukuruze smršo jadnik 20 kila nešta ga pojede iznutra sekira se plaho
Dajte mu i pastetu nek namaze sta na hljeb
za lijekova mu zatrebalo
Malo mu sto je pokro milione oa daj mu hljeba jos bijelog a trudnicama daju 1000km pa ova drzava je sramota da ovo nema nigdje fuj
Kakvu drzavu nam je alija napravio
Cak i u lisicama i zatvoru muzu drzavu . Frajer ostetio drzavu za milione , ali ima pravo na bijeli hljeb . Gdje ovo ima u pm ?
Ovako nam i treba kada dižemo samo internet revolucije!
jado jadni na sta si spao
vjerovatno nema ni za (bijele) kifle....
Hocu da mi grad placa ratu kredita za stan, kad moze ovome bijeli hljeb! Fuj! Sramota!
Razvalise nam drzavu seljadija
Meće ga Ibre i još nam uši zavrće
Sevap je, cojk ima fameliju maloljetnu djecu
....svalerku(e)