Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u normalnom svijetu psi služe za otkrivanje droge i eksploziva a kod nas i za otkrivanje vehabija i SDA talibana
problem je u politicarima koji odlucuju o tim stvarima.. koji nemaju pojma o lijecenju djece, odraslih i terapijama a kamoli o terapijskim psima..
Pa haram😂😂😂
Samo bih tjela da se zna da terepijski psi i oni koji pomazu osobamasa posebnim potrebama se obavezno pregledaju( iz higijenskih i zdravstvenih) razloga i testiraju( da se provjeri njihovo funkcioniranje) bar jednom mjesecno na zapadu.Takvi psi dobivaju posebne certifikate da mogu ulaziti sa svojim gazdom i u granap i u ljekarnu.Nevjerujem da je to kod nas praksa
Da bacim oko, da vidim, sta zaostali misle.
Mi smo inace zaostali u svemu.
Puno naših zakona treba promjeniti da se stanje u ovoj državi makar malo promjeni. Rješenje za mnoge naše probleme bi bilo STROGO poštivanje zakona i da država stoji iza svih svojih zakona bez obzira o kome se radilo, bio to predsjednik države ili prosjak na ulici. Znači da bude isti zakon za svakog, to je onda prava vladavina zakona gdje nikom neće biti oštećena njegova ljudska prava i u kojem će svi u društvu imati potpuno iste šanse bez diskriminacije po bilo kojem osnovu.
Naj smo zadnji sljam europe hehe
Ovaj naslov me podsjeca na one novinske naslove: "plata 4000 KM mjesecno ali nece nitko da radi" .... Logicno.
psi_iznad_ljudi_? NA HAPARATIMA haha
@psi_iznad_ljudi_4