Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za uklanjanje ovog rugla ?
Mozda ce Diplome biti preispitane..u Sokocu Lukavici ili BL.ako se ovi sa Kosevskog Potoka naljute ode i kolicija..Ako se Koja rasrdi..
Pa sklonice se, sta je problem? Nije zavrseno jos. Samo negativu sirite
Ovaj fk torpedo fakat nemaju nista na sebi cak i nelegalno postavljaju fan shopove.Jadi majko 🤣
Da li ce vratiti novac koji je zaradio u nelegalnom objektu?
To je dok vide sta se moze srediti...
Ako pocnu uklanjati sve nelegalno, neces imati gdje kafe popiti ni cevape pojesti. Mozda ima par lokala ali onih od prije rata koji su regularni..
Ma nemoj, sve rusiti dok se stoka ne nauci da nije iznad zakona i naplatiti dovodjenje u stanje prije ilegalnog zahvata!
Zbog takvih kao ti i tvojih mahalskih razmisljanja i jesmo dospjeli gdje jesmo t.j. u p.m. DA bi mi ozdravili kao drustvo moramo razoriti korupciju i KORUPCIONASE!!!
Bas lijepo izgleda ova konstrukcija.Sa ovim cumezima po ulicama,trotoarima licimo vise na Kandahar,a ne neki evropski grad.
Obzirom da je konstrukcija u vlasnistvu kafica, on treba da to ukloni ili da da saglasnost. Samo je pitanje kako je ovo prošlo u centru grada, ovolika bašturina da bude nezakonito tu, i da se to tek sad uklanja.
Samo drugove rome zvati neka pokupe taj metal, evo neki dan su svirali "otkupljuju staro zeljezo"
Sve ove godina bilo nelegalno!!!! buhhahaha!
mozda ce neko drugi sad otvoriti
Kako se može desiti da nešto što je nelegalno radi legalno mjesecima!? Cirkus od države!
Sta cete sa onom prljavstinom od kucice sto cijede sokove na ćošku, javašluk na sred đžade.. samo se premjestaju sa ćoška na ćošak a na Markalama ili na bilo kojoj drugoj pijaci im je realno mjesto
idi bolan radi nesto, mani se spulje price i ljubomore
suplje price*
Čim je konstrukcija tu ponovo će je postaviti.
Nisam fan Čengića ali svaka čast na uklanjanu nakaradnih objekata i vraćanja u prave nadležnosti parkinga i drugih objekata koje je trokut Hadžibajrić-Šmrk- Karišik okupirao, pljačkao i prao narodni novac kupujući na imena svojih dilera skupocjena auta i stanove
posaljete čerga jednu, na dva sata
To ce tu stajati jos par godina dok to hrdza ne pojede i samo od sebe ne nestane. Gradska uprava treba bar 5 godina da nadje vlasnika i naredi mu da to skloni, a on tada ima pravo zalbe, itd, itd,…..Čemu hića, polahko brate……