Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi prvo familija pa nas 90 000
Kakva zabrana i dalje zapošljavaju nestručne kadrove isto kao i ranije, zabrana ne djeluje za SDA rodbinu i prijatelje. Da im hoće odzvoniti više!
Udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB nas konstantno laze i evo nam dokaz. Hoce li Avaz ovo ocijeniti kao napredak, smanjuje se nezaposlenost.
Poštenje SDA mafijaške organizacije možete obrisati o dupe
obicni kokosari a ne vlada
1001 Uhljeb 😁
FADILE JOPET TI HEBEM I MRTVO I ZIVO NAKO
Može im se a i hoće Bogami...
Ugoor o dejliu je trik da se zaobidju propisi. Zaposle se podobni na ugovor. Kasnije se trazi iskustvo u struci i ovi sa ugovorm o djelu automatski dolaze na celo liste. Jednostavno. Korupcija na kvadrat.
Pa bolan Fadile dokle više jedan nebio... Mi svi budale!? Jeli moronu!!!
ne cudi me nista ovo zaposlenih su pravo produktivni pa im treba svjeze krvi,sad lakse s kahve na kahvu
Ja se ne mogu zaposliti ni kad nema zabrane 😩😩😩 ...nema nade za nas mlade 😭😭😭😭
Jao lakrdije od vlasti
Odgovara li iko od njih što rade mimo zakona? NE. Boli njih za zakon, zakon je za raju.
Eto sad kredota od MMF-a pa ce moci i prijaviti ljude...ha ja
Ma hajd sta ima veze,bitno je da se zaposljava...najbolje da zaposle planiranih 100 000 i mirni su...ispunjena obevanja!!
122x2000=244000x12=2928000 godišnje skoro 3M zar vam to nije ljepša cifra nego 122 osobe?:) svaka čast...i pored ovih što su zaposleni tj. što ne znaju šta će sa sobom tokom radnog vremena....