Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednog dana,ko zna kada,vise nece biti bitno ko je bosnjak,srbin,hrvat...bitno je samo da hoce raditi,jer zaista nece biti moguce naci radnika..Tek je pocelo.
@nexxy radnike već ne možeš naći, ako i možeš, onda je to prelazak iz jedne firme u drugu sa naravno većom plaćom, pa ti sad vidi sinko moj,..
@nexxy to vjeruj mi nije ni bitno, samo to nije u fazonu da se promovise...ovdje da se ljudi mrze kolko se prica po TV tj politicari mi bi se davno ponovo pobili
Kakav li je mrak tamo kad su im oni svjetlo...
Svjetlo na kraju strehe, kakav tunel hah
Vucic je vrhunski manipulator i muljator koji je sve medije osim Danas i N1 stavio pod svoju kontrolu , tacno zna sta ponuditi narodu kroz stapmu i TV ( pink , Happy , RTS) , od ruskih raketa koje zamrzavaju svijet za 5 sekundi do putina koji samo pogledom unisti Ameriku , ali za glupi i naivni narod je tacno sto hoce da cuju , SVAKA CAST U SRBIJI novinarima poput Kesica , Ivanovica, Basare koji imaju hrbrosti da kritikuju diktaturu
Svaka cast mladima koji dizu glas,a ovi nasi u BiH narocito u federaciji ili su zatupljeni ili ispanih mozgova ...isto je svugdje u republikama skart drzavicama.
A tunel 3 metra
Vučko i Dodo na aparatima,punjenje baterija
hebo sebi komplet rod onaj kome su oni svjetlo
Neznaš koji je gori od njih dvojice
U RS-u je sa jedne strane uklonjen, ali sa druge jos uvijek stoji.
Tako je !!!