Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana pederu!
Nece vam Republika Srpska nikad bit dio Srbije dokle god postoji i jedan Bosanac živ bagro što dajete Bosanskim Srbima lažnu nadu da možete ih pljačkat. A vi Srbi iz Bosne rastjerajte tu bagru što vam prodaju jaja za bubrege ako pameti imate. Možemo živjet u Bosni ko bubreg u loju samo treba ovakvu bagru rastjerat odavde. Ne nasjedajte na njihove laži. Vama nada o Velikoj Srbiji a njima novac i lagodan život.
alejalipa92 Hmmm. Ko je tu muško?
Garant OVAJ PREMIJERKA NEMA PIZZDU, samo rupu iz koje pisa i rupu iz Koje sehre.
Kod koga je od ove trojice na slici najveći?
Hu iz ju???? Ni pedlja Bosne nikome ne damo!
Hu iz ju hahahahahahhahahaahahah oprosti
MOKRI SNOVI OBIČNE LEZBAČE !!!
Ne razumijem nastojanja da se teritorije prosire kao da ce imati to neku ulogu u ekonomiji i kao da ce ljudima bolje biti kada bude srbija veca ili BiH ili Hrvatska. De prvo napravite u trenutnoj državi održiv život za običnog građanina pa onda tražite vece teritorije. Treba jos milion gladnih usta nahranit srbija ?? Ne kontam jel to samo da se glasovi uberu.
samo : "250.000 eura za nabavku uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju djece sa poremećajima kretanja". U srba ima toga puno više ocam...
U vasim glavama !! Na Drini je granicar!
Sta je to odustali od Kosova pa sad gledate rs hahah koji ste vi bolesnici
samo ti jadna mozes biti jedno. i musko i zensko u istom pakovanju govana
Tako i ove dvije kobile na slici postaju sve vece i vece kobile
Tako i ove dvije kobile na slici postaju sve vece i vece kobile
Zaboravila je na kraj rečenice dodati "... veliko sranje i fula".
Samo što su počeli oblači patike oni hoće ponovo u gumene čizme