"Sat za planetu Zemlju"
0
I Sarajevo u subotu navečer gasi svjetla
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo gasenje svjetala sat vremena je zayebancija cista. nema nikakvog pozitivnog znacaja. negativne strane su -pravljenje fluktuacije na napojnoj mrezi -i uvjerenje da ste uradili nesto pozitivno, sto dalje vodi kad ignorisanju sustine problema (\"ja sam svoj dio uradio\")
upravo tako
Zeljo vrh. Old town
Zato ce Grbavica da GORI !!! I to sampionski !!!
gasit cemo svjetla al u qrcu ZELJO igra u subotu pod reflektorima tako da nista od toga.....
U Sarajevu je mrak zadnjih 18 godina. Nema potrebe da se sekirate.
jeb. u ostalom svijetu se gase svijetla u 8:20 a ne 8:30 .. malo kasnimo
Svaka vam čast. Dokazat će te da ste u trendu sa najvećim svjetskim metropolama. Pokazat će te svima koliko ste napredni i progresivni. Klimat će te svojim praznim glavama gaseći šaltere. A možda....sigurno...kad u pola 10 ponovo upalite svjetla...... Vi će te vidjeti da ste bili i ostali gomila tupana. Bit će te jasniji sami sebi.Tupani bili,tupani ostali.
Napokon znak solidarnosti sa srbima. Gasenje svetla u cijelom svijetu je odavanje pocasti NAJVECEM GENIJU PLANETE \"\"\"NIKOLI TESLI\"\"\"\".
Pipo volimo te Nas dvije.. :) i u Pipe Dijamanta...
Prilika za lopove da obijaju po parkinzima .
eto ti prilike da ufatis koju arapkinju, ali ruke sebi kad upale svjetlo jer ce ti kitu odrezati !!! ne mislim ono malo kao sto radite vi muslimani, nego tuto completo !!
Subota nije 27 Mart? a ne 26
Mi u Rijadu, Saudijskoj Arabiji takodjer sudjelujemo, gasimo svjetla u Subotu u 8 i 30 navece po saudijskom vremenu!
Dzeko je 70 puta potentniji od ostalih ljudi