Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti kako ova sci-fi konvencija postaje sve posjecenija.
Sada kada vam yatvore i ove skole koje su vam dali da u njima normalno ucite, a dobro ynate da nemate dovoljan broj djece u skoli po zakonu za vase zahtjeve. Onda laga onome ko vas placa da tu zrtvujete djecu neka vam plati i privatne nastavnike.
Historiju bi halalio, neka uci kinesku ako treba, apsolutno nebitno. Ako bi s druge strane npr profesor matematike mom djetetu tu nauku priblizio na jedan fin nacin da je zavoli i da mu ne prestavlja bauk da ne kazem problem u daljem obrazovanju.
Kako u Ustavu BiH stoji da je osnovnoškolsko obrazovanje obavezno, sve koji su djecu doveli u Sarajevo i izveli iz škole, treba pohapsiti. Misle ako će im u klnjižici pisati Bosanski jezik da to nešto mijenja!? Ionako bi im isti nastavnici predavali kao i srpskoj nejači
Uz duzno postovanje, nemojte me pogresno shvatiti .. zar se u osnovnoj ne uce osnovne stvari, citanje, pisanje, matematicke operacije, biologija, geografija i sl. Kakve veze imaju nacionalni predmeti sa osnovnim obrazovanjem? Roditelj sam muslimanskog djeteta koje jos ne ide u skolu, ali kad krene apsolutno mi nece biti prioritet nacinalna grupa predmeta nego da kvalitetno savlada slova, brojeve, matematicke operacije .. spremi za srednju skolu gdje ce se usmjeravati za neko buduce opredjeljenje. Djeca su to nisu sutdenti .. cak mislim da i ne razumiju sta znaci ovo "nacionalni".
Sve što si naveo uči se, a uči se na sprskom jeziku, a ne bosanskom, uči se njihova iskrivljena historija. Bili ti volio da tvoje muslimansko dijete uči na srpskom jeziku, srpsku istoriju??? Ako su neka prava ustavom zagarantovana onda treba i da se poštuju. OHR je obično sranje, onako usput rečeno!
Ajde ALI reci mi razliku između srpskog i bosanskog jezika? (Samo da znaš da u BIH srbi koriste ijekavicu)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja vam predlazem da se lijepo odseliteu Pakistan tamo vas vole i tamo da ucite vas bosnjacki jezik. Ps tamo nema vlaha
Hvala Bogu pa se takvi majmuni ko ti plaho ne pitaju. Ovdje se učio i učit će se BOSANSKI jezik. Haj ti fino u Srbiju, ah zaboravih, vas tamo ne žele!!!
ALi2008@ kad se to ucio matere ti da i ja nesto naucim.Hahahaha,vi ste bas povjerovali u Alijinu viziju istorije,hahahaha,pa vama su mozgovi isprani totalno,pa tu ste gdje ste danas,zahvaljujuci vasem vizionaru aliji,pa on vas je doveo tu gdje jeste.Svi mi na podrucju ex Juge govorimo srpsko hrvatskim,ili ti ga hrvatsko srpskim.