Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svakoj normalnoj drzavi ovo bi bio OTKAZ momentalno
Nabijem ga na q!
Takvo je uredjenje BiH da niko nikome ne moze dati otkaz u drzavnim institucijama i sluzbama. Jer sve je troclano, sva mjesta odlucivanja su troclana ili mjesovita, a dovoljno je 1 od 2 da se zakoci sve, a inace komisije broje puno vise od 3 clana, Zato u zadnjih 30 godina jos niko nike uspio dati otkaz nekome iz sluzbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A dobro, svi Srbi bili i šta sad? Toliko nevjerovatno, wow
Kad bosanci masovno u Beograd idu da se vakcinisu onda ovakve stvari nisu bitne i cak tada Srbin mu prijatelj...
nisu ratni zlocinci, koja je ovo tortura?
https://www.dnevnik.ba/vijesti/gradanska-bih-uz-tekbiranje-u-buzimu-paravojno-orgijanje-uz-islamisticke-povike-2624642
Ustav RBiH čl. 154 Neprikosnoveno je i neotudjivo pravo i dužnost svakog gradjana naroda Bosne i Hercegovine i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive da štite i brane slobodu, nezavisnots, sverenitet, teritorijalni integritet i cjelokupnost i Ustavom utvrdjeno uredjenje Republike
Ustav RBiH čl. 155 Niko nema pravo da spriječi gradjane Republike Bosne i Hercegovine da se bore protiv neprijatelja koji je napao Republiku. Takvi akti su protivustavni i kažnjavaju se kao teško krivično djelo…
Ustav BiH čl. 1 Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada Bosna i Hercegovina, nastavlja svoje pravno postojanje….
Ovo su realno svo srbi. Nema tu sta pričati o BiH pravoslavcu. Ovi svi imaju srpski pasoš- znači državljani neke tudje države-kao Dodik. Zamisli ja kao Bosanac odem da upravljam Srbijom... naravno da bi ja radio sve za Bosnu. E tu je glavni problem. Stranci upravljaju BiH !!
Prvo uzima pare za konkurs... Galic ga zastiti, pa onda u krade dokumenta iz sigurne sobe..... I sad ovo.... Katastrofa
Bio i clan predsednistva. Bio i Tegeltija itd.... Sasvim legalno.
Zna im se ... traziti odmah zamjenu tih istih... i ja bi kasirao plaću a bio drkaDžon
Aman ljudi prikočite sa prozivanjem. Tjerate ih uza zid i svi će stati uz Dodika jer neće imati izbora. Krajnje glupo. ILI JE TO I CILJ OVIH DIZANJA TENZIJA- Pobjeda SNSD i SDA??????
Otkaz
eki' to
Kakav disciplinski postupak. Otkaz dati i njemu i onim iz Ministarstva odbrane. Odmah....
sta bosnji sve smeta, nevjerovatno.....
Kako su fino slozni kad treba drzavu rusit
30 g unazad se slavi ovako Sv Stefan pa se drzava nerasu. Olabavite malo.