Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek su bili dobri odnosi na relaciji covijek - covijek, isto tako su dobri odnosi na relaciji politicar - politicar (nije bitna nacionalnost)... Medjutim kad se politicar pocne obracati covijeku nastaju problemi.. Da pojasnim, zaboli k onog u hercegovini, mene u srednjoj bosni, kao i onog u semberiji i posavini jel politicar iz mog kantona SDA, HDZ, SNSD, mi trazimo rezultate, koje ne dobijemo... I sad da bi se politicari izvukli kazu, majorizacija, napad na vitalni nacionalni interes, diskriminacija i slicno, sto narod prilicno upali... Covijek ce i dalje sa covijekom popiti kafu, politicar sa politicarom pojesti janje koje mu placa upaljena masa.. Mislim da je jasna pouka!
Spaja ih borba za zivot, golu egzistenciju! Nazalost, svi ostali tereni ih razdvajaju...\"glavonje\" ne dozvoljavaju veci i dalji napredak...
Da smo bili pametni i 90-tih bi ostali na relaciji COVJEK-COVJEK.
umjesto mina siju indijsku konoplju.
Drago mi je što se lažno pitpisujete. 95% Srba želi nezavisnost, odvajanje od muslimanske džamahirije. A pošto je to prilično nemoguće, razbijaćemo i bojkotovati sve bosansko. Fudbal je prvi primjer, a biće još mnogo toga.
Tambura, tamburaj! Članak je je odličan, pusti Srbe na miru, ovdje se radi o ljudima koji se bore za egzistenciju... Upravo zbog takvih kao ti ne možemo da živimo skupa...
svaka cast momcima za ovo treba imati gigantska MU.DA !!
veliki RESPECT !
SVAKA CAST MOMCI
Koja jeftina propaganda bošnjakistanaca...
ajd kaži na šatrovački \"smeđe boje\" i odlepršaj, glup ti je komentar na ovako fin članak...
super clanak!
Nazalost, na drugim poljima su debelo razdvojeni. Realsnost. borba za golu egzistenciju ih spojina ta tom polju, alistvarnost je daleko od lijepog....:( Glavonje ne daju! Truju!