Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među svom tom političkom elitom, ima možda 2% koji nisu imali veze s korupcijom. I to zato što su p...e pa se boje da ne popuše foru, a ne zato što su pošteni. Zato predlazem SIPA-i da pohapsi citav parlament, pa poslije trazi dokaze...
ako ima i 2% postenih mi smo sretna zemlja :D
...jel' i ovo neki "vrkšop"?
JE-BO TE ZLATKO U DUPE A I TI NJEGA. DA NE BI BILO DA SAM SDA-OVAC , JE-BO TE BAKIR U DUPE A I TI GANJE.
Dobar je ovaj Mašić.
Nije Mašić dzaba izabran za najboljeg ministra, svaka mu cast !
Masica nije stid izaci medju narod i porazgovarati sa ljudima a ne bjezati od ljudi ko neki. Najbolji ministar!
E većeg papka od ovog Mašića u životu svom nisam vidio! I koje li ironije, on Ministar kulture! Koji samo uvlakač moraš biti da sa sranjem od fakulteta kao što je žurnalistika dospiješ na poziciju ministra!
Cuj 20%! Hahahahaha Ima li iko da nije dao bar 5 puta mito? Mito je i pripaziti nekoga "kesom", kako je kod nas to popularno. ;)
Ja sam isto spremio kovertu, al sa istom ne mogu nista zavrsiti, obzirom da je prazna ;)
Ja ne znam kako ovi dolaze na cifru od 20% stanovnistva (da je davalo mito). Pa nema punoljetnog insana u ovoj drzavi da bar jednom godisnje ne da nekom doktoru, salterdziji, kome vec, bar "na kafu", ono kilo kocke i 20 dag kafe... I to se racuna. Ili ovi samo racunaju kes, ako je tako, *erem im se u istrazivanje. Na zapadu mozda smijes dati kakav cvijetak, mada te i to gledaju kao da si nenormalan (ovo sada govorim o svakodnevnim situacijama medju obicnim smrtnicima).
jedan od boljih ministara
@semum Drzava nam je takva da federalni ministar ne moze napraviti mnogo za one koji su u nadleznosti ministra RS-a, nit mu drzava dozvoljava da se mijesa u to. Tako da to ipak nije njegov posao, niti u njegovoj moci. Da je mogao nesto napraviti sigurno bi napravio.
Lijepo to zvuci, al u zemlji je stanje takvo da zaboli ljude jedne za druge, vecina razmislja - imam ja svojih problema, pa kad bi i masic organizovao protest svih ucenika, pola ih ne bi doslo jer ce roditelj reci , sta ce moje dijete tamo dzaba, nije to njegova bitka, bla bla, ajd ti sjedi sine kuci, nek drugi idu. Tako se kod nas nazalost razmislja, u vecini slucaje. Cast izuzetcima.
Ma Masic je I sad uzeo pinku da izadje na ulicu !
prosipanje laži i zaobilazak istine...
Nemas ti sta razgovarati nego sipu dizi i zatvarajte ove lopove.hebo vas vise prica i razumjevanja...
Kolika ti je plata za laprdanje Masicu? Nista dok ne izadjemo svi na ulice pa vas motikom govnjavom preko ledja ne opacimo.