U BiH otvoreno 30 biračkih mjesta
0
I Dragan Čović glasao za Hrvatski sabor
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Hercegovac i to zapadni i ne pada mi na pamet glasovati za njihove izbore, mafijaši koji ubiru sebi mjesta preko naših bud..ala. Mislim da mi trebamo doć pameti pa ih fino od..hebati zauvijek i stvarati konačno političku klimu u BIH dostojnu normalna života, upregnuti mlade i poštene da skinu Čovića i polako naprijed.
Ko je Dragan Čović? De malo o Kardashianovima....
Auu umetnik sa duga kosa na sliku
ima matan , i za kafe , i pića i za pic.ke
Znaci 263 hiljade punoljetnih rvatsih gradjana zivi u BiH odbij 15 hiljada krajisnika bosnjaka sa rvatskim pasosom dodaj otprilike 50-60 hiljada maloljetnih bosanskih hrvata bez prava glasa. Sve usvemu hrvata u BiH ima negdje oko 300.000.
Ovo je zaista tuzno i zalosno vidjeti da neki Hrvati kojima je domovina Bosna i Hercegovina glasaju na izborima susjedne nam drzave. Svaki od ovih glasaca se ovim cinom diskvalifikovao kao stanovnik i drzavljanin svoje domovine, Bosne i Hercegovine. Sebi je odmogao, a drzavi Hrvatskoj nije pomogao. Za Hrvatsku drzavu su dijaspora, a u svojoj domovini su drzavljani Hrvatske. Nisu ni ovdje, a ni tamo.
S takvim mozgom jedino ti mozes patiti.Za sve Hrvate u Hrvatskoj ste bosanci i to malim slovima.Onaj ko svoju zemlju ne cijeni i ne bori se za nju nije nigdje prispio.Danas,sutra kada ukinu dvojno drzavljanstvo,a to ce biti uskoro,morate birati ili Bosna ili saku zemlje Bosanke u dzep.Onda pravac Hrvatska jer kao Hrvatski drzavljanin neces moci ostvariti nikakva prava ovdje.
sto ne zivis tamo kad bolujes za Hrvatskom sve ti j.e.b.e.m.
Proud to be Croat, not Bosnian!
Pod hitno uvesti konstutivnost Romskoj populaciji u BIH , pa brate ima ih više od tkz Hrvata (škutora)
Biti dijaspora metar od \"matice\" hahahahahahahahaha EPIC FAIL !
možeš sebi davati hrvatska imena,ali svi znamo da si mali Mujo....loy se osjeti na kilometar! koja patnja na 24% na svakoj vijesti o Hrvatima.....bili i ostali kompleksaši!!! DOMINACIJA111111
Bosanski i Hercegovacki katolici moraju se konacno opredijeliti: ili da zive i glasuju u svoj domovini BOSNI i HERCEGOVINI ili da stoljecima budu kusur susjedne drzave Hrvatske. Ne moze se sjediti na dvije stolice. Svi katolici koji se danas glasali za kandidate iz susjedne drzave ne bi trebli lasovati na sljedecim izborima u Bosni i Hercegovini.
Kakva smiješna konstrukcija,čuj KONSTITUTIVNA DIJASPORA.Volio bih da neko navede gdje to u svijetu ima hahahahahaha.
Kao hrvatski žitelj želim da pitam...zar nije sramotno da osoba koja teži da bude premijer BiH ide i glasuje kao hrvatski žitelj?? Sramotno!
Ako ste konstitutivna dijaspora priznajete da ste ovdje došli iz druge države,a da su ova druga dva naroda autohtoni.
Hahahahaha 200.000 pa vise roma ima. Mamu vam vasu u Vukovaru k a r n * m a jos nesto, sada ce vam SDP ukinuti pravo glasa.