Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su bili oni što su pisali kako Bakir ne treba popustiti Dodiku, da ne treba uzimati kredit od MMF jer to Federaciji ne treba, dok je Dodiku neophodno.
@drinsky1 zafalilo mu nezaposlenih u kalifatu.
Nigdje na svijetu veće administracije po glavi stanovnika a manje rada u istoj nego u BiH.
Super je ovo. Nemas platu a ti uzmes kredit da da neko drugi placa i kad budes 2 metra pod zemljom.. Haos ideja patentirajte ovo pod hitno
Plata nema. More bit bidne ali ih sada nema. ...Dokle ce onda ljudi cekat?? Mogu cekat pet dana,mogu cekat deset dana, deset godina, ali plata nema, a oni neka cekaju.
Uzeli kredit da servisiraju dugove ? KAkve ba dugove kad niste nikog zaposlili osim najuže rodbine i partijskih operativaca ? Kakve veze imaju stotine milione koje bankama FBiH STVORIO Mile Dodik pljačkom banaka srpske ? I sad kad je financijski namiren, BI ISKLJUČIVO VIDEO LINKOM komunicirao sa tužilaštvom ??? Treba vas okupiti ali u pritvorskoj jedinici, kad je to već Hag propustio ! PA malo propitati !
MA JESTE LI TO BANDO HILJADE I HIDLJADE vrijednih firmi prodali samim sebi NA KREDIT ? PA ih ne možete vraćat ??? ČIm prodate BH Telecom bježite u privatnoj režiji. Špirić i IZetbegovići kod kćerki u BEč, Mile ZA BEograd ! Čović na toplome morskom žalu ko SIlajdžić 100% u Stambolu !
...svi na ulice, dižite guzice...
To kao Dom naroda nije trebao odobriti.
BORIS DEZULOVIC : KAKO SAM POBEDIO HRVATE I KREZUBOG TOMSONA.... http://bit.ly/2dTgWWg .
HAHAHHAAHHAHAHAA znaci citam i ne mogu da vjerujem sta citam :)
R E V O L U C I J A.!!!!! JEDINI SPAS ZA NAS !!!!!
TLN "gospodjo plata nema, ne zna se kada ce biti" plata neeeema... eto sahbaza 😂😂😂😂
cuj ismet catic, valjda je osman catic
Kako su duše, za nas se zadužili da se mi ne mučimo sa papirologijom.
dokle ćete marvo trpit više?
Dom naroda, protočni bojler koji uopšte ne treba da postoji kao zborni organ. Stavite 3 čojka (1 srbin, 1 hrvat i 1 bošnjak ) tako da uštedimo bar na parama. Samo slušaju šta im se kaže, narod ne brane već obični stranački poltroni.
Samo jos malo; jeb.t ce vam narod mater SELJACKU. Jesmo Bosanci al' ne bas tolko glupi.