Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najtuznije je sto se desilo slicno prije 5 godina, i nase vlasti se nisu opametile da rijese pojedina korita rijeka, i da koliko toliko sprijece izlijevanje, protiv Bozije sile se ne moze, ali se moze makar malo ublaziti...
Neka ste vi prodavali svoje glasove za 20KM.Sada sabirajte štete na kućama od po nekoliko hiljada maraka.Onom kojem ste prodali glas sigurni nije poplavio stan u Sarajevu a ni onom u Banja Luci.I samo vi čekajte da vam drugi podigne nasip oko imanja.I bacajte smeće u te rijeke koje vam se osvete svake godine.Ali puno je ovo informacija za vaše mozgove.